aniaje 07.02.07, 14:34 gdzie znaleźc wzór takiego pisma do sądu,ile to trwa i czy kosztuje?a na jakiej podstawie ogranicza sie prawa ojca?i do jakich decyzji sie je ogranicza Anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burza4 Re: alimenty i widzenia 07.02.07, 19:49 czy naprawdę tak trudno wpisać w google "pozew o alimenty/ustalenie spotkań"? na twoje pytanie było już z milion odpowiedzi, wystarczy przejrzeć wątki Odpowiedz Link Zgłoś
geve Widzenia przysługują więźniom 07.02.07, 23:07 Rozumiem, że ojciec Twojego dziecka został skazany i odbywa karę pozbawienia wolności? Odpowiedz Link Zgłoś
tataadriana Re: alimenty i widzenia 08.02.07, 09:03 trwa to długo i kosztuje dużo... dziecko. a prawa rodzica nie ogranicza się tylko na podstawie "widzimisię" drugiego. w zasadzie nie ma znaczenie do jakich spraw sąd ograniczy władzę rodzicielską. i tak teoretycznie w istotnych sprawach dot. dziecka rodzice decydować będą wspólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: alimenty i widzenia 08.02.07, 11:03 a ja juz słydszałm o takim przypadku gdzie sad zabrał praw ojcu bo miał w d.... dzieciaka i nic sobie nie robił z obowiązkow. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaje widocznie mam powody skoro pytam! poza tym 08.02.07, 12:48 po co ta wredota? nazywam jak nazywam widzenia,wizyty co w tym takiego strasznego! to ja wiem czy potrzebne jest ograniczenie praw czy nie,chciałam tylko linki,widocznie nie mam czasu na przeglądanie całego internetu albo i sił już na nic,kurde.....nie mam zamiaru pozbawiać go praw do dziecka! tylk ustalic kiedy ma byc a kiedy nie, żebym mogła sobie zorganizowac życie a on nie zachowywał się jakm panisko,które przychodzi kiedy ma ochote albo nie przychodzi wcale. potrzebowałam wsparcia,tylko tyle Odpowiedz Link Zgłoś