onyx22 03.04.07, 14:06 Jak w tytule boję się trochę bo mój eks jest kompletnym idiota i za wszelką cenę będzie chciał wszytsko utrudnić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomorzanka83 Re: Jutro sprawa o pozbawienie praw- Denerwuje si 03.04.07, 14:18 doskonale cie rozumiem! ja w zeszlym miesiacu mialam taka nerwowke, na sali mi sie lapki trzesly a swiadek zaczal mnie delikatnie stukac w nozke abym sie opanowala ale powiem Ci jedno- nie ma to kompletnie sensu! nie ma sie co na zapas denerwowac! mnie wszystkie nerwy odeszly jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki, w momencie kiedy sedzia przylapala kuratora reprezentujacego druga strone na klamstwie i kiedy powiedziala ze nie ma po co sie wysilac z tym klamaniem bo i tak wnioskodawczyni wygra ta sprawe zycze powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onyx22 Kurator 03.04.07, 14:22 w moim przypadku nie było kuratora mimo tego ze to sprawa o pozbawienie praw, mam nadzieje ze szybko się skonczy - pozytywnie dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka83 Re: Kurator 03.04.07, 14:29 U mnie musial ???? no niekoniecznie byc ale "tatus" mieszka zagranica i powiedzial ze do kwienia nie bedzie mial wolnego aby przyjechac.(tak mi powiedzial) Co najlepsze tydzien przed rozprawa owy "tatus" zjawil sie w Polsce aby pochwalic sie swoim nowym BMW. POmine fakt iz w uzasadnieniu na moj pozew tatus" napisal ze nie moze przyjechac bo ma bardzo ciezka sytuacje materialna ;-((( Na rozprawe sie jednak nie stawil bo musial wracac do zony Oby Tobie rownie zakonczyla sie sprawa szybko i pozytywnie dla Ciebie i dziecka! (ja mialam tylko 2 rozprawy, a na trzeciej kiedy tylko weszlam na sale byl juz przygotowany wyrok) Odpowiedz Link Zgłoś
onyx22 Re: Kurator 03.04.07, 20:22 moj nie odebrał wezwania, nie wiem czy bedzie ale z tego co słyszałam to lepiej aby nie było Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka83 Re: Kurator 04.04.07, 17:31 ex tez nie odebral wezwania.co mnie zdziwilo ze przed pierwsza rozprawa wyslali do jego rodzicow (nie znam jego adresu zam.) kuratora, ktory przeprowadzil wywiad z nimi i z sasiadami. ale o tym dowiedzialam sie dopiero na pierwszej sprawie. Jesli sie nie stawi i nie uzasadni swojej nieobecnosci to chyba duzo do myslenia nie pozostawia.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka83 Re: Jutro sprawa o pozbawienie praw- Denerwuje si 04.04.07, 17:32 aaa i koniecznie napisz jak Ci poszlo! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nehare Ale na alimenciki to już nie plujecie? 05.04.07, 16:50 Ciekaw jestem jak tam alimenty, czy też będziecie chciały powiedzieć tym brudnym bo od niego, pozbawionego praw ojca, nie??? Wątpię. Chcecie pasożytować dalej na jego niedoli pozbawiając go praw. Pasożyty. Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka83 Re: Ale na alimenciki to już nie plujecie? 05.04.07, 18:29 Kogo nazywasz pasozytami???? Czy ktos tutaj pisze o alimentach????? Jesli okreslenie "pasozyt~" ma sie tyczyc mnie to wypraszam sobie! Skladajac sprawe o pozbawienie wladzy nie skladalam o alimenty a i przed sadem powiedzialam ze o nie nie prosze, bo wcale mi na nich nie zalezy!!!!! Mamy wystarczajace srodki na utrzymanie a i moje dziecko ma swoje pieniazki!! wiec zanim sie nastepnym razem wypowiesz to sie grubo zastanow! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_basienki Czy ty masz PMS???? 05.04.07, 22:21 W kazdym watku plujesz jadem na samodzielne,ze patologiczne, ze pasozyty...przyszlas na forum,zeby "nawsadzac" kilku osobom i sobie humor poprawic? Bo tak to wyglada? A moze ty jestes ON, ten biedny tatus, co musi na pasozyty placic? Odpowiedz Link Zgłoś
alexa-75 Re: Czy ty masz PMS???? 05.04.07, 22:44 Do kogo Ty tego posta napisałaś? Jeśli do nehare - to to jest facet. Widać to już z pierwszych słów jego wypowiedzi ("ciekaw jestem") i z tego w jaki sposób traktuje samodzielne, borykające się z wieloma problemami kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
mama_basienki Cholera... 06.04.07, 09:39 tak mne wkurzyl, ze faktycznie nie zwrocilam uwagi na rodzaj meski w wypowiedzi. Ale przyznasz, ze zdarzaja sie tez, niestety, takie kobiety - next. Odpowiedz Link Zgłoś