Dodaj do ulubionych

Jutro sprawa o pozbawienie praw- Denerwuje się :(

03.04.07, 14:06
Jak w tytulecrying boję się trochę bo mój eks jest kompletnym idiota i za wszelką
cenę będzie chciał wszytsko utrudnić.
Obserwuj wątek
    • pomorzanka83 Re: Jutro sprawa o pozbawienie praw- Denerwuje si 03.04.07, 14:18
      doskonale cie rozumiem! ja w zeszlym miesiacu mialam taka nerwowke, na sali mi
      sie lapki trzesly a swiadek zaczal mnie delikatnie stukac w nozke abym sie
      opanowala smile
      ale powiem Ci jedno- nie ma to kompletnie sensu! nie ma sie co na zapas
      denerwowac!
      mnie wszystkie nerwy odeszly jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki, w
      momencie kiedy sedzia przylapala kuratora reprezentujacego druga strone na
      klamstwie i kiedy powiedziala ze nie ma po co sie wysilac z tym klamaniem bo i
      tak wnioskodawczyni wygra ta sprawe smile
      zycze powodzenia!!!!
      • onyx22 Kurator 03.04.07, 14:22
        w moim przypadku nie było kuratorasad mimo tego ze to sprawa o pozbawienie praw,
        mam nadzieje ze szybko się skonczy - pozytywnie dla mnie
        • pomorzanka83 Re: Kurator 03.04.07, 14:29
          U mnie musial ???? no niekoniecznie byc ale "tatus" mieszka zagranica i
          powiedzial ze do kwienia nie bedzie mial wolnego aby przyjechac.(tak mi
          powiedzial)
          Co najlepsze tydzien przed rozprawa owy "tatus" zjawil sie w Polsce aby
          pochwalic sie swoim nowym BMW. POmine fakt iz w uzasadnieniu na moj pozew
          tatus" napisal ze nie moze przyjechac bo ma bardzo ciezka sytuacje
          materialna ;-(((
          Na rozprawe sie jednak nie stawil bo musial wracac do zony wink
          Oby Tobie rownie zakonczyla sie sprawa szybko i pozytywnie dla Ciebie i dziecka!
          (ja mialam tylko 2 rozprawy, a na trzeciej kiedy tylko weszlam na sale byl juz
          przygotowany wyrok)
          • onyx22 Re: Kurator 03.04.07, 20:22
            moj nie odebrał wezwania, nie wiem czy bedzie ale z tego co słyszałam to lepiej
            aby nie było
            • pomorzanka83 Re: Kurator 04.04.07, 17:31
              ex tez nie odebral wezwania.co mnie zdziwilo ze przed pierwsza rozprawa wyslali
              do jego rodzicow (nie znam jego adresu zam.) kuratora, ktory przeprowadzil
              wywiad z nimi i z sasiadami. ale o tym dowiedzialam sie dopiero na pierwszej
              sprawie.
              Jesli sie nie stawi i nie uzasadni swojej nieobecnosci to chyba duzo do
              myslenia nie pozostawia....
              pozdrawiam
    • pomorzanka83 Re: Jutro sprawa o pozbawienie praw- Denerwuje si 04.04.07, 17:32
      aaa i koniecznie napisz jak Ci poszlo!
      pozdrawiam
      • nehare Ale na alimenciki to już nie plujecie? 05.04.07, 16:50
        Ciekaw jestem jak tam alimenty, czy też będziecie chciały powiedzieć tym brudnym
        bo od niego, pozbawionego praw ojca, nie??? Wątpię. Chcecie pasożytować dalej na
        jego niedoli pozbawiając go praw. Pasożyty.
        • pomorzanka83 Re: Ale na alimenciki to już nie plujecie? 05.04.07, 18:29
          Kogo nazywasz pasozytami????
          Czy ktos tutaj pisze o alimentach?????
          Jesli okreslenie "pasozyt~" ma sie tyczyc mnie to wypraszam sobie!
          Skladajac sprawe o pozbawienie wladzy nie skladalam o alimenty a i przed sadem
          powiedzialam ze o nie nie prosze, bo wcale mi na nich nie zalezy!!!!!
          Mamy wystarczajace srodki na utrzymanie a i moje dziecko ma swoje pieniazki!!
          wiec zanim sie nastepnym razem wypowiesz to sie grubo zastanow!
        • mama_basienki Czy ty masz PMS???? 05.04.07, 22:21
          W kazdym watku plujesz jadem na samodzielne,ze patologiczne, ze
          pasozyty...przyszlas na forum,zeby "nawsadzac" kilku osobom i sobie humor
          poprawic? Bo tak to wyglada?
          A moze ty jestes ON, ten biedny tatus, co musi na pasozyty placic?
          • alexa-75 Re: Czy ty masz PMS???? 05.04.07, 22:44
            Do kogo Ty tego posta napisałaś? Jeśli do nehare - to to jest facet. Widać to
            już z pierwszych słów jego wypowiedzi ("ciekaw jestem") i z tego w jaki sposób
            traktuje samodzielne, borykające się z wieloma problemami kobiety
            • mama_basienki Cholera... 06.04.07, 09:39
              tak mne wkurzyl, ze faktycznie nie zwrocilam uwagi na rodzaj meski w
              wypowiedzi.indifferent
              Ale przyznasz, ze zdarzaja sie tez, niestety, takie kobiety - next.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka