anetina Re: samotne mamy- mieszkacie u siebie czy wynajmu 10.11.07, 14:34 a duże ma to znaczenie? u siebie Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: samotne mamy- mieszkacie u siebie czy wynajmu 10.11.07, 15:37 dla statystyk pewnie duze. ja u siebie Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: samotne mamy- mieszkacie u siebie czy wynajmu 10.11.07, 16:34 ja u swojego dziecka ) bardzo rozwalilam statystyke??;PP Odpowiedz Link Zgłoś
helga1970 Re: samotne mamy- mieszkacie u siebie czy wynajmu 10.11.07, 17:23 pytamm bo ciekawa jestem jak radza sobie mamy, ktore musza same wynajmowac z tego co zarobią a nie maja wsparcia rodziny. Nie jest mi to potzrebne do ksiażki, artykuły lub statystyki, tylko do osobistych przemysleń. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 Re: samotne mamy- mieszkacie u siebie czy wynajmu 10.11.07, 18:46 wynajmuje i jest nam ciężko. Wprawdzie zaczynam sobiew układać życie na nowo ale nie szybko będzie nas stać na własne M Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: samotne mamy- mieszkacie u siebie czy wynajmu 10.11.07, 20:59 No to nie mam wsparcia rodziny, splacam kredyt w wysokosci ok. 1000 miesiecznie (w zaleznosci od wysokosci WIBOR zdaje sie z tego co pamietam), mieszkam w miesszkaniu mojego dziecka. Duzo do myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
helga1970 Re: samotne mamy- mieszkacie u siebie czy wynajmu 11.11.07, 09:08 Mogę byc niedługo w podobnej sytuacji. Zastanawiam sie jak ja sobie poradzę z 3 dzieci bez rodziny. Wynajęcie mieszkania w Warszawie kosztuje majątek. Wprawdzie za niecały rok bede miec spłacone moje własne wspólne m z mężem ale zastanawiam sie nieraz co by było gdyby. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Madziulec.... 11.11.07, 09:47 mmmmmmmmmm mysle ze bardzo popsułaś statystyke.... oj ty .. hi hi smieje sie . jak to mieszkasz w mieszkaniu twojego dziecka? ono ma mieszkanie a ty nie? odziedziczyło po kimis?! nie musisz odpowiadac na forum jesli nie mozesz! Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Madziulec.... 11.11.07, 19:49 Alez moge - dziecko eni odziedziczylo. Mieszkanie stanowilo wspolwlasnosc jego rodzicow, a matka okazala sie wredna suka i stanela na glowie by to mieszkanie przekazac dziecku w formie darowizny. Placac zreszta niemale pieniadze (ok. 3000 zl za cala procedure) Stad dziecko ma mieszkanie Ja nie musze ... Najwazniejsze, ze on ma, jest zabezpieczony. Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: samotne mamy- mieszkacie u siebie czy wynajmu 11.11.07, 18:12 Wynajmuję dom. Radzę sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: samotne mamy- mieszkacie u siebie czy wynajmu 11.11.07, 18:48 A ja mieszkam razem z mamą.A mieszkanie jest już moje. Odpowiedz Link Zgłoś
aga0700 Re: samotne mamy- mieszkacie u siebie czy wynajmu 12.11.07, 08:20 ja od 1,5 roku mam swoje a wiem jak ciezko wynajmowac bo przez 7 lat wynajmowałam Odpowiedz Link Zgłoś
malabju Re: samotne mamy- mieszkacie u siebie czy wynajmu 14.11.07, 21:22 wynajmuj i radzę sobie bez problemów, ale mam dość wchdozenia właścicielki mieszkania do mieszkania pod moją nieobecność i dlatego rozglądam się za swoim m.. dziecko też do tego mobilizuje Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: samotne mamy- mieszkacie u siebie czy wynajmu 15.11.07, 18:34 Zostałam zmuszona do wyprowadzki z mieszkania, w którym byłam zameldowana , i w którym mieszkałam przez 11 lat - w ciągu 3 dni Wynajmuję od sierpnia br. i jest cholernie ciężko.... Odpowiedz Link Zgłoś