monia323 13.03.08, 10:08 Prosze o informacje ile sąd moze zasadzic alimentów na 2 dzieci ( 13 i 8 lat). Dzieci chodza dodatkowo na jezyki, tańce i basen. Jak to jest liczone? Pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.nikla Re: alimenty! 13.03.08, 11:34 tysiąc pięćset sto dziewięćset.... poczytaj forum kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
tu_nia Re: alimenty! 21.03.08, 12:39 z innej beczki ale tez na temat alimentow- czy w sadzie wnoszac pozew trzeba zalaczac rachunki na jedzenie, oplaty typu prad,gaz, ogrzewanie, czy wystarczy wyliczeie kosztow w tabelkach Odpowiedz Link Zgłoś
chalsia Re: alimenty! 21.03.08, 13:50 wystarczy wyliczenie kosztów w tabelkach jako załącznik do pozwu Odpowiedz Link Zgłoś
asiok32 Re: alimenty! 25.03.08, 08:01 hej!jestem świezo po rozprawie ,mam 2 dzieci w wieku 12 i 14 lat,sąd przyznał mi po 350 zł. na każde dziecko,jeśli chodzi o rachunki to nic nie potrzeba składać wystarczy wyliczyć ile na co wydajesz ,ja to przedstawiłam w rozliczeniu niesiesięcznym np.na utrzymanie domu....zł., jedzenie ...zł.,środki czystości.....,itd,a co nie można to w rocznym np.wydatki na podręczniki dla dzieci i na szkołę.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś