Dodaj do ulubionych

dziwne pytanie........

01.09.03, 10:07
S łuchajcie mam dośc dziwne pytanie
jak zmusić faceta do tego aby zostawił mnie i dziecko wreszcie w spokoju.
Chodzi o to ,że mój mąz po raz kolejny traci prace bo uważa,że jest super
mądry i pyszczy na szefa wymyślając mu od delikatnie mówiąc głukpów. dalej
nic od 5 lat nie robi w domu- bo mu mamusia nie pozwala. dodam,że mieszka w
moim mieszkaniu na waleta bo nie jest zameldowany a w skrócie był ze mną przy
spłodzeniu dzieka i jego narodzinach to wszytstko. AAAAAAAAAA i powiedział,że
jeśli złoże pozew to się powiesi......... czyli szantaż. A mamusia jego jest
za utrzymaniejm małżeństwa tylko nie myśli o mnie że ja się męczę i MAM
DOŚĆ!!! pliz pomóżccie!!!
Obserwuj wątek
    • e.beata Re: dziwne pytanie........ 01.09.03, 14:49
      dziiiiiwny post.....
      Dlaczego to on ma zostawić ciebie a Ty nie możesz jego zostawić?
      Żona też może wnieść wniosek o separację czy rozwód.
      Czy jedynymi zarzutami jest to, że po raz kolejny stracił pracę i w domu nie
      pomaga?

> nic od 5 lat nie robi w domu- bo mu mamusia nie pozwala. dodam,że mieszka w
      > moim mieszkaniu na waleta bo nie jest zameldowany a w skrócie był ze mną przy
      > spłodzeniu dzieka i jego narodzinach to wszytstko.

Mieszka u Ciebie a nie robi nic w domu bo mama nie pozwala?! To mama mieszka
      też z Wami ??!!
      Mieszka z Tobą czy tylko był przy spłodzeniu i porodzie??!!

> AAAAAAAAAA i powiedział,że jeśli złoże pozew to się powiesi......... czyli
      szantaż. A mamusia jego jest za utrzymaniejm małżeństwa tylko nie myśli o mnie
      że ja się męczę i MAM DOŚĆ!!!

Wierzę że masz dość ale też jestem za utrzymaniem małżeństwa.
      Niewiele jednak z Twojego postu rozumiem.
      • oliwija Re: dziwne pytanie........ 04.09.03, 14:25
        > Czy jedynymi zarzutami jest to, że po raz kolejny stracił pracę i w domu nie
        > pomaga?

po raz kolejny czykli jak ostatni policzyłam 11 w ciągu 3 lat. to trochę dużo.
        w domu nie tylko nie pomaga ale nie robi nic. fakt nie bije mnie ani dziecka
        ale wogóle go to nie obchodzi co się z nami dzieje. a skąd wiem? jak raz
        pojechałam na tydzień do koleżanki z córką to jakoś go to nie zainteresowało i
        jak wróciłyśmy to się zdziwił,że byłam z małaą nad mozrem/

> Mieszka u Ciebie a nie robi nic w domu bo mama nie pozwala?! To mama mieszka
        > też z Wami ??!!
        > Mieszka z Tobą czy tylko był przy spłodzeniu i porodzie??!!

mieszkamy sami ale mmusia się wtrąca. syneczek nie może się przecież
        przemęczać. był czas kiedy ja się zbuntowałam i jego rzeczy- brudne wywalałam
        na jego biurko, mamusia przychodziła i prała. jak synkowi nie hcciało się
        zmywać dzwnił po matkę i ta przychodziła i zmywałą. i tak ze wszystki. dziecko
        miało katar to dzwonił zeby matka przyszła i popilnowała boo ja 4 czy 5 noc z
        rzędu siedze przy małej padam na ryja ale on sie musi wyspać- monm,ze nie
        pracowal a ja tak

> Wierzę że masz dość ale też jestem za utrzymaniem małżeństwa.

a nie uważasz że ten facet musi dorosnąc?
    • neronka Re: dziwne pytanie........ 01.09.03, 17:32
      A ja bym go zostawiła.
      Na co Ci taki chłop?

Pozdrawiam
      Daga
    • agusssek Re: dziwne pytanie........ czysto teoretycznie 02.09.03, 11:23
      Czysto teoretycznie to wystarczy w takim wypadku wymienić zamki w drzwiach.
      A walizki przesłać mamusi.

Pozdrawiam
      Agnieszka
      • oliwija Re: dziwne pytanie........ czysto teoretycznie 04.09.03, 14:20
        no właśnie się wyniósł zabierając wszystko co niby jego, wszelkie bibelotki i
        takie tam. no i zabrał dziecku telewizor, bo to jego. czemu jego? jego mamusia
        go spłąca a mój on spalił bo jka nas nie było to sobie urządził imprezkę i
        spadł (telewizor)!!! aha i powiedział mamusi,że ja mu zakazuje spotkań z
        dzieckiem. smieszne ha ha ha. tylko,że on nie umie się dzieckiem zająć. nie wie
        do którego przedszkola chodzi, podejrzewam,że nie wie ile dziecko ma lat i na
        co chorowała?! narazie się wyniosł , a co bedzie dalej.......... ja chcę od
        niego odpocząć.

• agusssek Re: dziwne pytanie........ czysto teoretycznie 15.09.03, 11:50
          a to dzieciuch...... sad
          Oliwka dołóż mu jeszcze pralkę, lodówke i video byle szybko nie wracał....
          Trzymaj się i relaksuj, i nie daj znać, że cię to rusza.... a dziecko wypychaj
          ile się da do tatusia i babci. TY musisz być OK w stosunku do nich.
          Pozdrawiam
          Agnieszka która raz się wyprowadziła... i nie żałuję, że dałam szansę na
          poprawę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka