anika1986 29.04.08, 16:12 właśnie moj byly zabral pierwszy raz naszego synka...jestem cala w nerwach,niewiem gdzie poszedl i co z nim robi,powiedzial tylko o ktorej przyjdzie z nim....jak mam sobie z tym poradzic??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wawrzyniecpruski Re: nerwy,nerwy 29.04.08, 16:23 Nic nie robić. Czekać. Przecieź to jego ojciec, krzywdy mu nie zrobi. Walnij setke i włącz telewizor. Przeczytaj gazete, weź gorącą kąpiel. Pomyśl o masturbacji. Idz na spacer. Wyluzuj. ) Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.lublin Re: nerwy,nerwy 29.04.08, 17:37 popierwam przedmówcę, tylko ja bym radziła własnie NIE czekać, tylko się czymś zająć. i na zegarek nie patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
anika1986 Re: nerwy,nerwy 29.04.08, 20:06 zabral go na dwie godzinki...moj synek ma 9 miesiecy a to byl jego pierwszy spacer ktory trwal dluzej niz pol godz. odkad maly sie urodzil Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: nerwy,nerwy 29.04.08, 20:29 9-cio miesieczne dziecko chodzilo na spacer na pol godziny???????? Odpowiedz Link Zgłoś
anika1986 Re: nerwy,nerwy 30.04.08, 11:48 ja wychodze z dzieckiem dwa razy dzienie na dwie godz...jego ojciec raz go wzial a dwor na pol godz... Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: nerwy,nerwy 30.04.08, 12:55 Ty z tą setką nie przesadzaj, bo jak ojciec wróci to sie okaże, że matka w tym czasie libację sobie urządziła ))))))))))) A tak w ogóle - daj na looooz! Odpowiedz Link Zgłoś