amka2006 20.07.09, 21:44 zdarza wam sie tesknic za mezem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karramia Re: tesknota za bylym 20.07.09, 23:06 Za czyim? ja jeszcze mezatka nie bylam i jakos mi sie odechciewa, jak patrze dokola;/ a za bylym nie tesknie... wrecz przeciwnie;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dareczka1202 Re: tesknota za bylym 22.07.09, 17:45 mi też jeszcze miesiąc nie minął od zamieszkania osobno... myślę często,szczególnie wieczorami kiedy Młody już zasypia. Nie pomaga nawet dobra książka czy film żeby zająć myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
katlen12 Re: tesknota za bylym 10.08.09, 08:55 Mi też. mimo roku.. bardzo często .... no cóż życie toczy się dalej, wydaje mi się że tęsknota pojawia się ponieważ przeżyliśmy razem 8 lat, ciężko to wymazać, a przecież nie zawsze było źle eh. Odpowiedz Link Zgłoś
karalajna-5 Re: tesknota za bylym 11.08.09, 00:17 hey chyba kazdej z nas czasami sie teskni bo kocha sie za te dobre rzeczy a nie za te zle...ale czy tak naprawde teskni sie nam za naszymi bylymi?? mysle ze teskni sie nam za przytuleniami,bezpieczenstwem,bliskosci drugiej osoby...i jestem pewna ze jesli kazda z nas znalazlaby sobie jakiegos GODNEGO faceta to nawet przez chwile nie zatesknilaby za PANEM EX!!! Odpowiedz Link Zgłoś
resia80 Re: tesknota za bylym 12.08.09, 10:26 Tęsknię. Ale sama nie wiem czy za exem, czy też za pełną rodziną Zgadzam się w pełni z tym, co napisała moja poprzedniczka. Pozdrawiam, Agata. Odpowiedz Link Zgłoś
karalajna-5 Re: tesknota za bylym 12.08.09, 11:52 aga bardzo sie ciesze ze podzielasz moje zdanie bo tak naprawde to my samotne matki bardziej niz samotne czy bezdzietne dziewczyny(i nie mam na mysli tu nikomu unizac)marzymy o prawdziwej rodzinie i moze nawet nie same dla siebie ale dla naszych pociech...i nie ma to nic wspolnego z naszymi exami-ich rola w naszym zyciu juz dawno powinna sie skonczyc(co prawda ciagnie sie jak smrod za plecami ale to kwestia czasu) tak wiec moje drogie kolezanki wiem z doswiadczenia ze ciezko zapomniec lub nie myslec o ex ale nie poddawajcie sie,to nie takich meszczyzn chcemy jak nasi ex...... pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: tesknota za bylym 12.08.09, 15:02 nie. 4 lata minelo od naszego rozstania. Patrzac teraz jak on sie zachowuje i co wyprawia zaluje nawet tych 4 lat z nim spedzonych.. Odpowiedz Link Zgłoś
lutyk Re: tesknota za bylym 19.08.09, 08:26 Absolutnie NIE. Przez pierwsze kilka miesiecy było cięzko, zostawił mnie jeszcze w ciązy, ale nawet i po tym zdarzało mi sie o nim myslec. Na szczescie minęło bezpowrotnie, jestem przeszczęsliwa, ze nas zostawił, od prawie roku mam najcudowniejszego faceta, jaki chodzi po tej Ziemi - i gdyby nie to, ze ex nas zostawił, nie byłoby teraz mojego M. Ale zajęłam się sobą, poznałam nowych ludzi i były jakos mi wywietrzał ( mimo ze kiedys bardzo go kochałam, a trwało to ładnych kilka lat) Wszystkim jeszcze tęskniącym zycze, aby i Wasze zycie w koncu nabrało weselszych barw Odpowiedz Link Zgłoś