renirene 02.01.10, 16:24 Ketotifen WZF czy ktos to podawał jakie skutki???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawie-oczko Re: Ketotifen 02.01.10, 21:34 Ja jakiś czas temu dawałam 2-letniej córci. Nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych. Miałam nadzieję, że po tym syropku, córcia zacznie ładnie jeść ( jednym ze skutków ubocznych jest podobno zwiększony apetyt), niestety niejadek został niejadkiem Żeby nie było wątpliwości, podawałam go córce bo mała jest alergikiem, ale po cichu liczyłam na zwiększone łaknienie Odpowiedz Link Zgłoś
olka.mama Re: Ketotifen 02.02.10, 14:45 Mój 4 miesięczny synek ma na główce i czole ciemieniuchę i czerwone plamy alergiczne, które bardzo drapie. Lekarz przepisał nam ketotifen i maść optiderm, zastanawiam się jednak, czy podawać ten lek tak małemu dziecku? jak długo należy go podawać? ( przyznam ,że tu nie dopytałam pediatry) Odpowiedz Link Zgłoś
yoshi25 Re: Ketotifen 02.02.10, 18:55 mala dostala w czasie infekcji gdy nie miala apetytu. Miala wtedy jakieś 3-4miesiące. Żadnych skutkow ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś