Dodaj do ulubionych

jeździk - kołyska

03.02.10, 16:49
czy któraś z was posiada jeździk kołyskę? Chciałabym zakupić i nie wiem jak
się sprawdza. Moja mała ma 7 - miesięcy i chciałabym jej coś takiego zakupić.
allegro.pl/item900402448_jezdzik_kolyska_panel_muzyczny_mp3_rewelacja.html
Obserwuj wątek
    • dagaba Re: jeździk - kołyska 03.02.10, 18:08
      Nawet się nie zastanawiaj i kupuj smile
      Moja córcia dostała taki allegro.pl/item901297108_chodzik_disney_kubus_puchatek_kiddieland.html
      jest zachwycona, strasznie szybko obczaiła co i jak się uruchamia i cieszy się jak coś zaczyna grać smile
      Jazda to otwarte usta i zachwyt w oczach + piski hihi
      Mała tak lubi tę zabawkę, że micha jej się cieszy jak tylko ją mijamy kiedy niosę ją na rękach !
      • kobieta25.2 Re: jeździk - kołyska 04.02.10, 08:57
        a nie spada ci z tego jeździka?
        • dagaba Re: jeździk - kołyska 04.02.10, 09:17
          Na razie ją trzymamy dodatkowo.
          Mała sama trzyma sie mocno za kierownicę a dodatkowo trzymamy za plecki, więc ten model nad którym się autorka zastanawia jest lepszy nawet bo ma po bokach szczebelki no i nie trzeba będzie się aż tak schylać smile
          • senait Re: jeździk - kołyska 04.02.10, 13:41
            Mój mały dostał taki jeździk. O funkcji "kołyska" możesz zapomnieć, nie da się
            na tym bujać, dziecko nie wypada, ale pojazd łatwo może się przewrócić razem z
            dzieckiem, wszystkie jego elementy są słabo zamocowane, jest mało stabilny, tzw.
            prowadnik prawie się urywa. Gdybym sama miała decydować o kupnie jeździka, to
            kupiłabym taki zwykły za 40 zł i dopiero, gdy dziecko samo będzie chodzić.
            • kobieta25.2 Re: jeździk - kołyska 04.02.10, 13:57
              niestety już zamówiłamsad No ale zobaczymy jak będzie się sprawowałsmile
              • anuswawa Re: jeździk - kołyska 19.02.10, 14:41
                I jak zadowolona jestes z zakupu??ja wlasnie swoj
                odebralam...zlozylam i niestety: prowadnik do dupy, koła smierdza
                jak......zaluje, ze go zlozylam..bo bym zwrocila...
                • kobieta25.2 Re: jeździk - kołyska 19.02.10, 15:59
                  no właśnie jestem nie zadowolonasad koła mi nie śmierdzą, ale ten prowadnik jest
                  do dupy, nie wiadomo jak nim skręcaćsad
                  • anuswawa Re: jeździk - kołyska 20.02.10, 13:49
                    to masz szczescie, ze chociaz nie smierdza Ci koła wink))) bo moje
                    strasznie.....
                    • kraseczka Re: jeździk - kołyska 20.02.10, 15:20
                      Jak widać wszystko zależy od jakości jeździka.Ja swojej wówczas 7
                      miesięcznej córci kupiłam zwykły jeździk w Kauflandzie za 69 zł.Może
                      nie ma aż tylu guziczków i muzyki a tylko klakson i kluczyk.Jest za
                      to bezpieczny i ma zdejmowaną szeroką osłonkę na górę.Dodatkowo cały
                      od dołu ma specjalne zabezpieczenia przed ewentualnymi
                      przechyleniami w bok, w przód, w tył.Polecam.
                      • kobieta25.2 Re: jeździk - kołyska 21.02.10, 14:31
                        a ma takie barierki po bokach??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka