malamalinkaa 16.02.10, 18:40 jakie prezenty sa sensowne dla 1 roczniaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivaz Re: pierwsze urodziny- prezenty 16.02.10, 19:05 ja sie podłącze do pytania, bo też mnie to czeka w niedługim czasie, na razie moim typem jest tablica magnetyczna Fisher Price,www.toys-net.pl/index.php?products=product&prod_id=17 bo córka uwielbia magnesy na lodówkę, ale to jeszcze do zastanowienia się Odpowiedz Link Zgłoś
aniasa1 Re: pierwsze urodziny- prezenty 16.02.10, 20:26 Nasz maluch juz dostal suchy basen z kulkami. Szaleje w nim jak wsciekly, a my niestety musimy patrzec pod nogi bo orzeł gwarantowany! Gdyby to bylo lato to dostalby jakis namiot z rura w stylu wigwam bo uwielbia włazic we wszelkie dziury pod krzesla, szafki itp........ Moze zabierez swojego skarba na placyk zabaw i zobacz co najbardziej ję/jego cieszy....... Odpowiedz Link Zgłoś
betty842 Re: pierwsze urodziny- prezenty 16.02.10, 20:33 Jeździk.Np taki: www.allegro.pl/item915515527_jezdzik_misie_dzwiek_melodia_swiatlka_4_kolor.html Z tego co słyszałam jest to pondczasowa zabawka,którą dziecko bawi się nawet kilka lat.Zażyczyłam sobie od dziadków dla małego na roczek,ale niestety mnie nie posłuchali (a pytali co kupić) i kupili konika na biegunach,który leży i zbiera kurz.Kupiłam wiec sama jeździk zaraz po roczku syna.Teraz mały ma 2,5 roku i nadal nim jeździ.Jest to jedyna zabawka,która nie poszła w kąt. Odpowiedz Link Zgłoś
marta-zs Re: pierwsze urodziny- prezenty 16.02.10, 20:45 Moja dostala na roczek wozek dla lalek 3w1, dwie pary kolczykow, zestaw sniadaniowy(talerz, miseczka, kubek, sztucce), ubranka, miski (beda zbierac kurz ) Osobiscie uwielbiam zabawki FP, moja córka rowniez. Szczerze polecam krzeselko, stoliczek, szczeniaczka, misiaczka, garnuszek, jezdzik-te zabawki nigdy jej sie nie nudzá. Oprocz tego uwielbia lalki, misie tuli. Odpowiedz Link Zgłoś
maks_olo Re: pierwsze urodziny- prezenty 16.02.10, 21:53 syn miał roczek w kwietniu 2009 prezenty, które dostał: - interaktywny piesek - prezent nietrafiony - ani moment się nim nie zainteresował, za to Oluś lubi tańczyć jak piesek śpiewa - teletubiś - kolejny bubel - Maks nie lubi pluszaków... Olek zadowolony, bo muzyczka gra - kasa - zawsze się przyda - koszulka - przywieziona skądś tam (nosi po domu, bo na ulice wstyd ;p) - klocki plastikowe - uwielbia - auto + traktor - fajne do piaskownicy - odpychacz - szkoda, że nie zapytali... jeden już miał... - shrek na biegunach -masakra - stoi w piwnicy - żaden z chłopców nie lubi co do namiotu - żałuję, że dostał, bo tylko miejsce zajmuje - interesuje się chwilę i na tym koniec rowerek do pchania u nas się nie przydał, bo Maks wybrał nóżki, ale mam nadzieję, że Oluś wykorzysta klocki drewniane - świetny prezent prezenty, które przydałyby się po obserwacji synka (i z myślą o drugim synku wink): - sorter - kierownica - klocki duplo - wesołe klocki FP macie jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: pierwsze urodziny- prezenty 16.02.10, 22:21 podobno tą zabawką dzieci lubią sie bawić www.allegro.pl/item924381146_kiddieland_odkrywczy_domek_gratis_20zl.html Odpowiedz Link Zgłoś