zuchtor 14.07.10, 10:00 Mamy chrypę, bez kaszlu, kichania, temperatury czy innych rewelacji. Co z tym począc? Przeczekac czy do lekarza w takiej sytuacji? Będę wdzięczna za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irm1nka Re: Chrypa - 6,5 m-ca 14.07.10, 12:24 Ja bym poszla do lekarza. W zasadzie tylko katarek mozna najpierw samemu leczyc, ale kaszel czy chrype trzeba skonsultowac z lekarzem, zeby nie przenioslo sie na dolne drogi oddechowe. Zawsze mozesz najpierw zadzwonic do przychodni i upewnic sie u lekarza czy masz przyjsc z maluszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
verticale Re: Chrypa - 6,5 m-ca 14.07.10, 12:47 u nas tez byla taka chrypka, bez innych objawow. ale okazalo sie, ze synek ma do tego czerwone gardlo... infekcja, ktora sama (dostalismy tylko wapno i syrop prawoslazowy - czego synek nie chcial pic... strasznie slodkie!) przeszla po kilku dniach. lepiej pojsc do lekarza. no i zerknij do gardla dzieciatka. zdrowka dla maluszka! Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtor Re: Chrypa - 6,5 m-ca 15.07.10, 14:22 Dzięki dziewczyny. Dziś mam wizytę, bo mi to spokoju nie daje, aż spać nie mogłam. Odpowiedz Link Zgłoś