paniluna 15.08.10, 09:37 Synek skończone 2 miesiące. Od wczoraj bardziej intensywnie robi kupy. Sa dość często i bardziej wodniste. Co bąk to kupa. Od czego to może być? I czy to podchodzi pod rozwolnienie? Gorączki nie ma. Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domania80 Re: Kupka 15.08.10, 09:53 Karmisz piersią czy butelką?.Może zjadłaś coś co na małego tak działa, a nie boli go brzuszek? Moim zdaniem jeżeli co bączek są kupki to podchodzi to pod rozwolnienie.Najważniejsze aby się nie odwodnił. Odpowiedz Link Zgłoś
jeza_bell Re: Kupka 15.08.10, 09:56 Jeżeli karmisz TYLKO piersią, to może być sytuacja normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
paniluna Re: Kupka 15.08.10, 10:15 Karmię tylko piersią. Tak był we wtorek szczepiony. Też pomyślałam że może to być od tego, ale jednak minęło 5 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
fasol-inka Re: Kupka 15.08.10, 10:22 skutki uboczne po szczepieniu mogą się ujawniać do dwóch tygodni; ,pjemu też się z kupkami przestawiało poszczepiennie na 3-4 dni ja bym to obstawiała - dbaj, żeby maluch się nie odwodnił po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
paniluna Re: Kupka 15.08.10, 11:09 Tak przystawiam do piersi jak tylko zapragnie Dzięki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: Kupka 15.08.10, 11:23 U maluszka w tym wieku, który jest tylko na piersi to normalne w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
maja679 Re: Kupka 15.08.10, 23:41 jeżeli jest to nagła zmiana kupek to nie koniecznie jest to normalne. Mi też każdy mówił, że piersiowy tak może. Przez 2 tygodnie męczyłam dziecko, aż znalazł się pediatra, który jednak stwierdził, że coś jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
paniluna Re: Kupka 16.08.10, 09:18 maja679 napisała: Przez 2 tygodnie męczyłam dziecko, aż > znalazł się pediatra, który jednak stwierdził, że coś jest nie tak. I co mu było? Odpowiedz Link Zgłoś