sueellen 10.10.10, 01:40 Kupiłam taki najwiekszy jeszcze przed narodzinami malej (400g) - teraz ma 9,5 miesiaca i kremu ponad polowę. Nie wiem ile to mozna trzymac, może powinnam już wywalic i kupic jakis mały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carmelaxxx Re: Na ile Wam starcza sudocrem? 10.10.10, 01:52 na bardzo dlugo bo uzywam tylko wtedy jak potrzeba. Nigdy nie uzywam profilaktycznie aczkolwiek znam takie przypadki. Sudokrem moze bardzo dlugo lezec przynaajmniej rok ot otwarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Na ile Wam starcza sudocrem? 10.10.10, 07:04 No ja mam podobnie jak Ty - zuzyłam małe opakowanie od położnej i jedno duże przez całe pieluszenie córki Odpowiedz Link Zgłoś
meggi502 Re: Na ile Wam starcza sudocrem? 10.10.10, 10:51 też jeszcze nie zużyłam, w dodatku przy bliźniakach, a mają już 14 m-cy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: Na ile Wam starcza sudocrem? 10.10.10, 13:38 Kupiłam jak byłam w ciąży ze starszą, do końca pieluchowania młodszego nie zużyłam, nadal mam połowę, każde z dzieci odpieluchowane w wieku 2 lat, więc starczyło na 4 lata i jeszcze zostało. Oczywiście nie smarowałam jak nic się nie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: Na ile Wam starcza sudocrem? 10.10.10, 14:45 Dostałam takie małe opakowanie reklamowe w szkole rodzenia i wciąż je mam, ale ja używam tylko w razie potrzeby, a ze pupa małej pancerna, to jeszcze sporo zostało Odpowiedz Link Zgłoś
noin20 Re: Na ile Wam starcza sudocrem? 10.10.10, 15:47 sudocrem jest bardzo wydajny. to male pudeleczko z probek co sie dostaje mam juz 5ty miesiac. tylko ze smaruje jak jest potrzeba. ogolnie data przysatnosci jest opisana na etykiecie. jest to znaczek sloiczka z cyferka. np 12M - czyli wazny 12 miesiecy. o taki: www.aptekazdrowie.pl/pub/uploadimages/sloiczek.gif Odpowiedz Link Zgłoś
noin20 Re: Na ile Wam starcza sudocrem? 10.10.10, 15:48 > sudocrem jest bardzo wydajny. to male pudeleczko z probek co sie dostaje mam ju > z 5ty miesiac. tylko ze smaruje jak jest potrzeba. niedopisalam ze zostala polowa Odpowiedz Link Zgłoś
mumi7 Re: Na ile Wam starcza sudocrem? 11.10.10, 07:58 Podobnie. Ostatnio zmiejszyła sie objętość z uwagi na liczne odparzenia pupaka, ale generalnie używalismy i uzywamy sporadycznie. Chyba może stać spokojnie, nie musisz kupowac nowego. A nie ma nic na opakowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Na ile Wam starcza sudocrem? 11.10.10, 10:47 Podbijam, ja nadal uzywam kupionego przed porodem Tylko jak jest potrzeba wiec mam jeszcze bardzo dużo. Kiedy wymienić na nowy? Na opakowaniu nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
karlita_live Re: Na ile Wam starcza sudocrem? 11.10.10, 12:34 poszperałam, znalazłam nasz sudocrem i już Wam piszę jeśli mamy datę ważności do np 2014r nie oznacza to, że w przeciągu tych lat co mamy możemy stosować tę samą tubkę, słoiczek z produktem. Żywotność każdego produktu zaczyna spadać, od momentu otwarcia opakowania. Niektórzy mylnie twierdzą, że liczy się tylko podana na opakowaniu data ważności. Żywotność produktu oznaczana jest na opakowaniu poprzez rysunek otwartego słoiczka, na którym jest umieszczony symbol np. 12M - oznacza to, że produkt może być używany przez 12 miesięcy od daty jego otwarcia. na moim sudocremie jest taki otwarty słoiczek właśnie z 12M zaraz przy pojemności, nad danymi producenta Odpowiedz Link Zgłoś
rilla-m Re: Na ile Wam starcza sudocrem? 11.10.10, 13:24 Ja też mam ciągle ten kupiony przed narodzinami, na początku używałam często, teraz już sporadycznie. Młody ma 9 miesięcy. Myslę że jeszcze ze 3 miesiące go poużywam Odpowiedz Link Zgłoś
misia_matysia Re: Na ile Wam starcza sudocrem? 11.10.10, 16:06 jeszcze mam trochę. kupiłam najmniejsze opakowanie. córka ma teraz 9,5 miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś