Dodaj do ulubionych

Zegnam sie

22.01.11, 20:17
Zegnam sie. Postanowilam powoli przestac sciagac. Nie wyrabiam juz, przeprowadzka, zamieszanie, maz wraca do pracy i takie tam. Ogolnie to wszystko jest na nie, a mnie ostatnio naszlo oswiecenie, ze jestem juz chyba gotowa, zeby odpuscic. Mloda ma skonczone 4 miesiace.
Smutno mi i wrocily wyrzuty sumienia, ale wiem, ze to dobra decyzja.
Powodzenia dla pozostalych!
PS Mam nadzieje, ze drugie dziecko uda mi sie karmic piersia, bo odciaganie jest strasznie pracochlonne smile
PS 2 Mleka mi zanika w tempie zastraszajacym. Postanowilam zakonczyc dwa dni temu, zrobilam dwie przerwy 10 godzinne (reszta jak dotychczas co 8 godzin - sciagalam trzy razy dziennie) i spadek producji o okolo 40%
Obserwuj wątek
    • analyss Re: Zegnam sie 22.01.11, 20:41
      trzymaj się, pozdrawiam smile
    • karolinairena Re: Zegnam sie 22.01.11, 23:04
      Tylko bez wyrzutów sumienia mi tutaj. Każdy dzień dla twojej córki to naprawdę dużo.
      Powodzenia i radości z macierzyństwa.
      • tola1981 Re: Zegnam sie 01.02.11, 16:51
        Życzymy powodzenia. Dobra decyzja! No i bez wyrzutów sumienia.....wytrzymałaś super długo więc po co te wahania.
        • ambivalent Re: Zegnam sie 01.02.11, 22:47
          Oj, tola jak zaczynam zauwazac, ze bycie matka to jeden ogromny wyrzut sumienia smile
          Mleko nadal leci, ale bardzo malo. Za pare dni przestanie.
          Jakby sie ktos zastanawial nad przestaniem to mam jeszcze jedna wazna rzecz do powiedzenia: pieluchy dziecka na mm smierdza niesamowicie gorzej smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka