Dodaj do ulubionych

gęsty katar a wymiotowanie :(

10.02.11, 19:05
Moja 9 miesięczna córa od tygodnia ma gęsty, zalegający katar. jest mocno zatkana. i od tygodnia też wymiotuje bezpośrednio po podaniu stałych pokarmów. Po mleku (karmię ją piersią) jest ok. Wydaje mi się, że jest to związane z tym zatkaniem. Ale dziwne to trochę...Zaczynam się zastanawiać, czy czasem młoda nie ma jakiegoś problemu z przełykiem. hmmm...dwóch pediatrów, którzy ją badali, nie widzieli problemu, ale mi to nie daje spokoju. Macie jakiś pomysł? A może któraś mama też tak miała?
Obserwuj wątek
    • mruwa9 Re: gęsty katar a wymiotowanie :( 10.02.11, 19:32
      sama nigdy nie przezylas odruchu wymiotnego podczas kaszlu czy chocby samego uczucia flegmy, kataru splywajacego do gardla? Ja , i owszem, nie raz.
      Przestanie wymiotowac, gdy minie katar. Nie rob dziecka bardziej chorego, niz jest. Dbaj tylko o dobre nawodnienie, proponuj picie czesto, zeby uchronic przed odwodnieniem i picie zmniejsza odruch wymiotny.
      • mmm_marta Re: gęsty katar a wymiotowanie :( 10.02.11, 19:46
        Droga Mruwo, dlatego, że przeżyłaś, uważasz, ze to nic takiego. Ja nie, więc najnormalniej w świecie się martwię, szczególnie, że biedulina wymiotuje wszystko już tyle dni. Ale dzięki, że napisałaś, to uspokajające

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka