Drogie mamy

Mam półtoramiesięczną córeczkę. Mała karmiona piersią była niestety tylko 2 tygodnie później zaczęliśmy poszukiwania mleka idealnego i zaczęły się problemy. Początkowo dawałam jej bebiko,ale córka ulewała sporo pokarmu po karmieniu. Za namową lekarza zmieniłam mleko na Enfamil AR (zagęszczone) niestety po jakimś czasie dostała zatwardzeń przy robieniu kupki bardzo płakała,prężyła się kupki były twarde i zbite. Sytuacja taka trwała około dwóch tygodni. W międzyczasie wypróbowaliśmy Espumisan, Debradit i Esputicon. Znowu zmiana mleka tym razem Bebilon dla dzieci z zaparciami. Kupkę robi rzadką raz na dwa dni. Jednak w ciągu dnia puszcza sporo brzydko pachnących bączków przy których się pręży, robi się czerwona. Najgorzej jest kiedy stara się zasnąć i wtedy ma takie napady co 5-10 minut,które ją wybudzają ze snu płacze i wierzga nóżkami,a my nie wiemy co robić. W nocy córka śpi niekiedy z nami gdyż wstawanie do niej co 5 minut przez dwie czy trzy godziny jest wykańczające. Nie działa kołysanie tulenie czy śpiewanie. Co o tym myślicie ? Lekarz twierdzi,że z czasem jej przejdzie a ja już nie mam sił. Są dni,że nie śpi po 4-5 godzin.