Witam mamy,
Chciałabym się z Wami podzielić moim sposobem na bół brzuszka u dziecka. Chodzi mianowicie o kolki, wzdęcia, które nas i nasze pociechy tak męczą. Moja córka skończyła niedawno 8 miesięcy i jeszcze miesiąc temu miała problemy brzuszkowe, nieprzespane noce, 2-3 h snu na cała dobę, moje wykonczenie psychoczne i fizyczne a lekarz się tylko uśmiechał jak mu o tym mówilam i mowił, że przejdzie!. Wzresztą pisałam tutaj nie raz prosząc o jakies rady, pomoc. Przypadkiem jakiś miesiąc temu dowiedziałam się o probiotykach Biogaia i spróbowałam i podziałało juz po 2 dniach podawania mała zaczeła mi lepiej sypiać, nie miala zaparć, a teraz śpi jak aniołek, o 21 jest już w łóżku i budzi się tylko 1-2 razy an jedzenie w noc ( niestety wypija mi mało mleczka wieczorem i wtedy po 4-4,5 h się budzi na kolejną porcję), ale co tam jestem szczęśliwa, ze spi

tylko błędem moim było posłuchanie ktoreś z "cioć dobrej rady" i kiedyś wziełam mała do naszego łózka i już do swoojego wrócić nie chce ;/ no ale jakoś przezyjemy, po tych przejściach 7 miesiącach nie spania to i tak jestem szczęśliwa. Także drogie mamy, mozecie spróbować śmiało tych probiotyków, to nie zaszkodzi a pomoze, są to bakterie ktore odbudowują florę bakteryjną jelit. Ja też póbowałam ebridatu, esputikonu i innych pierdół i straciłam tylko duzo pieniędzy.
Pozdrawiam