20.04.11, 18:13
maly ma kaszelek i poszlam do lekarza. przepisal mu syropek a ze ja tez nie za dobrze sie czuje to po zbadaniu przepisal mi sumamed .zaraz po kupieniu wzielam tabletke a dopiero w domu przeczytalam ulotke i jak wol napisane ze w okresie karmienia piersia nie mozna. dodam ze pediatra doskonale wie ze karmie. ulotka ulotka a lekarz swoje wie czy nie wie? pogubilam sie troche. dziewczyny mialyscie moze taka sytuacje?
Obserwuj wątek
    • semi-dolce Re: sumamed 20.04.11, 19:11
      Poszukaj albo zapytaj tutaj forum.gazeta.pl/forum/f,570,Karmienie_piersia.html
    • kaania80 Re: sumamed 20.04.11, 19:34
      Czy to nie czasem antybiotyk??
    • agusia.24 Re: sumamed 20.04.11, 20:04
      sumamed to antybiotyk, mój synek jak miał 8 msc to brał na zapalenie oskrzeli, więc myślę że nic nie powinno się stać że wzięłaś, a ile ma synek? poza tym do mleka przenika niewielka ilość leku,ale specjalistą nie jestem
      • loki-an Re: sumamed 20.04.11, 21:23
        tak to antybiotyk , szukam szukalam i cos mi slabo szlo wiec pytanie na forum dalam.
        • malazabka.de Re: sumamed 20.04.11, 21:48
          z tymi lekami w czasie ciazy i karmienia to czesto jest tak, ze sa nie przetestowane w tych okresach i firmy farmaceutyczne zamiast wydawac kase na drogie testy po prostu pisza, ze leki sa w tych okresach nie wskazane
    • kaania80 Re: sumamed 21.04.11, 17:19
      Hm... To czy faktycznie był konieczny, skoro piszesz, że nie za dobrze się czujesz? Nie da się jakoś tego czegoś wyleczyć bez antybiotyku? Dla mnie antybiotyk to taka jakby zawsze ostateczność...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka