Dodaj do ulubionych

brzuch po ciąży

09.07.11, 06:45
po ciązy mam strasznie owłosiony brzuch, są to normalne włoski, może delikatnie ciemniejsze niz na reszcie ciała, ale i tak wygląda to nieapetycznie. I tak sie zastanawiam czy tez tak miałyście i czy to kiedyś zniknie? Dodam że w ciązy duzo częsciej musiałam sie depilować, włoski rosły jak opętane (pachy, nogi), teraz się unormowało, tylko ten brzuch nieszczesny sad
Obserwuj wątek
    • romasubrosa Re: brzuch po ciąży 09.07.11, 11:53
      ja tak niemialam ,mysle to wina hormonow poczekaj wszystko sie ustabilizuje i zobaczysz czy znikna, podczas ciazy tez mialas bo tez hormony tak dzialaly, a wczesniej przed ciaza nie mialas takich wloskow tak?
    • thea19 Re: brzuch po ciąży 09.07.11, 18:29
      ja miałam pod pępkiem. odkryłam je po porodzie i już do szpitala dostarczono mi pęsetę. Nie odrosły.
    • liste_k Re: brzuch po ciąży 09.07.11, 23:04
      Też tak miałam, i to nie tylko na brzuchu ale i na ramionach. Jak facet normalnie. Ale wszystko wróciło do normy.
      Także nie stresuj się smile
      • nin4 Re: brzuch po ciąży 10.07.11, 06:24
        uff, pocieszyłaś mnie smile nie, przed ciążą tak nie miałam
    • atrapcia Re: brzuch po ciąży 10.07.11, 12:24
      Miałam więcej włosów na brzuchu, w trakcie karmienia też (przez 1,5 roku). Normalnie je goliłam i nie było problemu. Teraz w 3 miesiące po odstawieniu od piersi jest tych włosków troszkę mniej, ale nie wydaje mi się żeby zniknęły całkowicie (przed ciążą też kilka tam było). Takie hormony smile
    • andzialipka Re: brzuch po ciąży 11.07.11, 13:54
      Faktycznie, ja też mam! Fuj...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka