Dodaj do ulubionych

Konik na biegunach

20.09.11, 20:58
Dla roczniaka - jaki konik???
bo widzialam 2 rozmiary: wyzszy i nizszy (z bocznymi zabezpieczeiami) i pewnie lepszy bylby ten mniejszy, ale boje sie, zeby zbyt szybko z niego nie wyrosl, chcialabym, zeby troche posluzyl, a z drugiej strony boje sie, ze ten wyzszy bedzie za duzy... sama nie wiem
macie jakies doswiadczenie? albo rady?
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: Konik na biegunach 21.09.11, 07:51
      wrzuc linka, zeby ocenic
      tak ogolnie to dla roczniaka lepszy nizszy
      moja dostala losia z ikei na roczek - srednia wysokosc, ale w zasadzie akurat. Na poczatku musialam pomagac wchodzic i schodzic.
    • matka_karmiaca Re: Konik na biegunach 21.09.11, 10:08
      Ja też polecam wysokość łosia z Ikei : www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50060713
      Cały ma 52cm, więc siedzonko pewnie gdzieś na 30cm. Maluszek powinien raczej dostawać nogami do ziemi, bo inaczej się będzie bać.
    • pola.cocci Re: Konik na biegunach 21.09.11, 10:45
      dzieki dziewczyny, a dlugo mu taki "niewysoki" los tudziez kon posluzy? do jakiego wieku dziecko bedzie chcialo sie bujac?
      • mikams75 Re: Konik na biegunach 22.09.11, 12:50
        pisalam na malym dzecku juz - ma 3,5 roku i czasem sie na losiu jeszcze buja. A jak nie corka sama to bujane sa lalki.
        • pola.cocci Re: Konik na biegunach 22.09.11, 13:12
          dzieki wielkie, a moglabys mi zmierzyc tego losia i napisac na jakiej wysokosci ma siedzenie, dzieki
    • mama_amelii Re: Konik na biegunach 22.09.11, 13:51
      Moja córka ma konika w spadku.Wys od ziemi do siedzenia 37 cm,taki średni..Córka ma 11 m i sama ją bujam-cy,starsza się jeszcze buja a ma 5 latsmile(mniejszy nie ma sensu,a większy jak dla mnie zbędny.
      Coś takiego;
      allegro.pl/duzy-interaktywny-konik-na-biegunach-lolek-i1812093652.html
      • pola.cocci Re: Konik na biegunach 22.09.11, 13:54
        37 powiadasz? dzieki, dzisiaj pojde przymierzyc malego i pogadam z paniami ze sklepu... bedzie sie trzeba na cos zdecydowac
    • pola.cocci Re: Konik na biegunach 22.09.11, 20:22
      no dobra, zdecydowalam sie, bedzie taki:
      www.tipikid.com/page/shop/flypage/category_id/2dedf7d853c95d4014ac198bfa4314b2/product_id/711/categorie/bascules-pousseurs_bascules/produit/cheval-a-bascule-1er-age-diabolokids

czyli nizszy, w zwiazku z tym, ze ma byc dla roczniaka; te zabezpieczenia potem sie zdejmuje i mam nadzieje, ze dlugo mu posluzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka