Dodaj do ulubionych

Dolek w brodzie

20.10.11, 14:56
Moja 5 miesieczna corka ma dolek w brodzie. Jest bardzo widoczny, odziedziczyla go po tacie ( na nim wyglada bardzo ladnie) Boje sie, ze dzieci beda jej z tego powodu dokuczac. Co myslicie?Czy ktos ma dolek w brodzie i kompleks z tego powodu?www.flickr.com/photos/mimichicago/6166417627/in/photostream/
Obserwuj wątek
    • w_miare_normalna Re: Dolek w brodzie 20.10.11, 15:01
      no prosze cie, przestan
      mala jest przesliczna
      kiedys, kiedys mi sie podobali chlopacy, ktorzy mieli takie doleczki tongue_outP
    • kamilamrgn Re: Dolek w brodzie 20.10.11, 15:05
      daj spokój!
      jest prześliczna smile
    • kamilamrgn Re: Dolek w brodzie 20.10.11, 15:08
      ps. Moja tez miala tyle wloskow od urodzenia. a wlasnie wszystkie "stracila" wink
    • fasol-inka Re: Dolek w brodzie 20.10.11, 15:10
      kokietujesz wink
    • mimi_chicago Re: Dolek w brodzie 20.10.11, 15:27
      Dziekuje! Ja przez 5 miesiecy uwazalam(i dalej uwazam), ze dodaje jej urody. Wczoraj ''zyczliwa osoba" powiedziala mi, ze corka jak dorosnie moze wypelnic dolek botox. Amerykanie taki dolek nazywaja "butt chin" butt=pupa sad
      • mia_siochi Re: Dolek w brodzie 20.10.11, 18:50
        Botoxem się nic nie wypełnia, służy on do "prasowania" zmarszczek, bo paraliżuje okoliczne mięśnie wink

Młoda fajna, nie kokietuj tongue_out
      • katkra75 Re: Dolek w brodzie 23.10.11, 20:26
        Wiesz co mimi, akurat taka uwaga bym sie nie przejmowala. Swiadczy ona tylko o glupocie tej osoby. Mnie nic nie zdziwi w wykonaniu amerykanow. Moge sie nawet zalozyc o dolara wink, ze zanim Twoja corka dorosnie to sobie beda wycinac dolki w brodzie, bo akurat bedzie na nie moda smile Boze przeciez ludzie sa rozni z dolkami, bez, w okularach, piegowaci, grubi, chudzi i na etapie dojrzewania kazdy ma jakies kompleksy. Najczesciej zupelnie niepotrzebnie smile
        • mimi_chicago Re: Dolek w brodzie 23.10.11, 20:40
          W sumie masz racje. W kraju, gdzie rodzice kupuja swoim corkom operacje powiekszenia piersi jako prezent na ukonczenie high school; wszystko jest mozliwe.
    • mika_p Re: Dolek w brodzie 20.10.11, 17:00
      Bueh.
      W dzieciństwie broda służyła nam do wróżenia płci potencjalnego dziecka: jak ściśnięta dawała kreseczkę, to na córkę, jak bez kreseczki, to na chłopca. Poniżej 10 lat mieliśmy.
      A, a do wywróżania ilości potomstwa służyły liście babki.
    • czarna784 Re: Dolek w brodzie 20.10.11, 19:12
      Śliczna ta Twoja córcia,nie przejmuj siesmile
      • angela10086 Re: Dolek w brodzie 20.10.11, 19:45
        chyba nie masz innych problemow?
    • annajustyna Re: Dolek w brodzie 20.10.11, 19:51
      ja mam, wcale mnie nie szpeci.
    • prigi Re: Dolek w brodzie 20.10.11, 20:04
      mam dziurkę w brodzie i czuję się wręcz zdgustowana tym, że żadne z moich dzieci po mnie jej nie odziedziczyłosmile stawaliśmy z bratem przed lustrem i kłóciliśmy się, kto ma fajniejszą dziurkęsmile
      zawsze uważałam się za szczęściarę, że ją mam-dziurki w policzkach są tak pospolitetongue_out
      • sabka22 Re: Dolek w brodzie 20.10.11, 20:46
        Mój synek ma po tacie,ale będzie przystojniaczkiemsmile
        Mała jest super a ten dołeczek jej dodaje uroku osobistego.
    • scarlet_s Re: Dolek w brodzie 20.10.11, 21:33
      Tylko w tyłek nalać taką matkę!!!
      Dołek jest uroczy, mała jest prześliczna!
      Moja starsza ma taki słodki dołeczek i zawsze uważałam go za cudowny.
      • annie_laurie_starr Re: Dolek w brodzie 20.10.11, 22:47
        Albo chcesz sie po pisac slicznym dzieckiem, albo jestes starasznie tepa. Bo jakies babsko powiedzialo o cos absurdalnego o botoxie, a Ty juz kwestionujesz urode coreczki. Wez sie ogranij kobieto, a tej glupiej babie wsadz botox w tylek.
    • jehanette Re: Dolek w brodzie 21.10.11, 09:54
      Proponuję zalać gipsem, albo wyrównać szpachlówką.
      A najlepiej to od razu zapisać na operację plastyczną...
      o_0
      • lumierin Re: Dolek w brodzie 21.10.11, 11:24
        Mój młodziak też taki dołeczek ma i póki co wszyscy raczej mówią jaki fajny. A mi do tej pory nie przyszło do głowy martwic się nim więc Twój problem wydaje mi się nieco wydumany.
        Jedno dziecko ma dołek, inne niebieskie oczy a jeszcze inne blond włosy, nie wymyślaj problemów. A powodów do dokuczania w szkole i tak będzie jeszcze milion dwieście więc się nie przejmuj.
        • lexie007 Re: Dolek w brodzie 21.10.11, 12:02
          chcialas sie pochwalic mala? bo fakt jest sliczna ,ale zeby taki problem sobie znalezci watek o tym zakladac to juz naparwde przesada.

• mimi_chicago Re: Dolek w brodzie 21.10.11, 15:13
      Dziekuje za odpowiedzi. Chce zaznaczyc, ze nie kwestjonuje urody corki. Jak kazda dobra matka; mysle, ze moja mala jest sliczna. Uwazam sie za szczesciare, bo mam ZDROWE dziecko. Reszta sie nie liczy. Pytanie zadalam z czystej ciekawoci. Po wpisaniu "chin dimple" do wyszukiwarki, znalazlam mnustwo postow kobiet (moze raczej dziewczyn), ktore maja kompleks na punkcie dolka w brodzie. Twierdza, ze przez niego wygladaja mesko. Zdziwilo mnie to, wiec chcialam poznac wasze opinie. Te panie, ktore urazilam, zdegustowalam swoim przyziemnym pytaniem przepraszam. Corka owszem lubie sie chwalic, ale nie o to chodzilo. Pozdrawiam wszystkie dumne mamy !
      • jdylag75 Re: Dolek w brodzie 21.10.11, 20:27
        No weź, wpisz w wyszukiwarkę "pieprzyk na policzku" i wyskoczy Ci to samo, a potem jeszcze "nogi jak kołki". NIe przyszło Ci do głowy, ze te zakompleksione kobiety stanowią promil promila wszystkich bab, tylko przypadkiem spotkały sie w sieci.
        Moja babcia i jej siostry miały takie dołeczki w brodzie i miały niezłe branie smile dlatego lub pomimo.

• lexie007 Re: Dolek w brodzie 21.10.11, 20:43
        mimi_chicago napisała:

> Dziekuje za odpowiedzi. Chce zaznaczyc, ze nie kwestjonuje urody corki. Jak kaz
        > da dobra matka; mysle, ze moja mala jest sliczna. Uwazam sie za szczesciare, bo
        > mam ZDROWE dziecko. Reszta sie nie liczy. Pytanie zadalam z czystej ciekawoci.
        > Po wpisaniu "chin dimple" do wyszukiwarki, znalazlam mnustwo postow kobiet (mo
        > ze raczej dziewczyn), ktore maja kompleks na punkcie dolka w brodzie. Twierdza,
        > ze przez niego wygladaja mesko. Zdziwilo mnie to, wiec chcialam poznac wasze
        > opinie. Te panie, ktore urazilam, zdegustowalam swoim przyziemnym pytaniem prze
        > praszam. Corka owszem lubie sie chwalic, ale nie o to chodzilo. Pozdrawiam wszy
        > stkie dumne mamy !
        taki problem to nie problem... co maja powiedziec mamy ,ktore dzieci maja np zajecze wargisad

a dwa. podoba mi sie Twoja postawa tym ,ze nie obruszylas sie za to ,ze Cie tu niektore mamy zjechalysmile tylko grzecznie podziekowalas . Pogratulowac grzecznoscismile
    • jdylag75 Re: Dolek w brodzie 21.10.11, 17:45
      Cała moja rodzina jest takimi dołkami przyozdobiona i mamy się dobrze. Robimy kariery, mamy partnerów życiowych, dzieci itd.
      • annie_laurie_starr Re: Dolek w brodzie 21.10.11, 19:56
        To ja przepraszam autorke watku za ostrego posta - no, ale zauwaz sama - dziecko cudne, a Ty sie glupimi uwagami przejmujesz. Pewnie ta kobieta Ci dziecka zazdroscila. A jak corka dorosnie to nie wiadomo na jakim punkcie bedzie miala kompleksy. Ja mam blizne w widocznym miejscu i nidgy mnie nie stresowala, natomiast moja figura dostarczyla mi wielu kompleksow w roznych okresach zycia - podobno nieslusznie.

Najlepiej zeby coreczka nie miala zadnych kompleksow na punkcie urody czy innych cech.
    • 1mzeta O ja pierdziu... 21.10.11, 20:24
      Nie masz większych problemów ?
      Szukasz dziury w całym.
      • karigi Re: O ja pierdziu... 23.10.11, 19:33
        > Szukasz dziury w całym.

Chyba dołka big_grinbig_grinbig_grin
        • 1mzeta Dokładnie :) 30.10.11, 12:24
          jw.
    • mag-adi Re: Dolek w brodzie 21.10.11, 23:10
      nie żartuj, moja też ma dołek w brodzie (po mnie) i nawet do głowy mi nie przyszło że ktoś mógłby jej z tego powodu dokuczać. Ja przynajmniej nie miałam nigdy takiego problemu.
      Cóż, zawsze są operacje plastyczne.....
    • tomelanka Re: Dolek w brodzie 23.10.11, 18:54
      ja tez mam dolek w brodzie, i tez po tacie
      nie uwazam go za szczegolnie ladny, ale jakos na codzien o nim nie mysle, jest to jest, nic nie zrobie, i u mnie widac bardziej o wiele
    • karigi Re: Dolek w brodzie 23.10.11, 19:32
      imageshack.us/photo/my-images/301/brookebajbobb9hg0.jpg/
      wwwdelivery.superstock.com/WI/223/1472/PreviewComp/SuperStock_1472R-57568.jpg
      mienshiang.com/wp-content/uploads/sandra-bullock.jpg
      agentbedhead.com/index.php/archive/ashlee-simpsons-one-year-morph/
      Oj, jaki głupiutki wąteksmilesmilesmile
      Proszę bardzo - czy twoim zdaniem te panie (niektóre doć znane, skądinąd) - wyglądają niemęsko, lub nieatrakcyjnie? Ta z ostatniego linka owszem, miała operację - ale POGŁEBIANIA tego uroczego dołeczkasmile Twoja córka ma na bródce atut, a nie wadę big_grin
      • ariella Re: Dolek w brodzie 23.10.11, 20:50
        nie botoxem, a hialuronem, albo innym wypelniaczem. JAk bedzie miala tyle lat, ze zacznie jej faktycznie przeszkadzac, to jej wypelnisz i luz, jak nie, to zostanie jak jest. Ja np. dolkow w brodzie bardzo nie lubie i raczej sama bym bardzo chciala go usunac, ale jak widac wyzej wielu osobom nie przeszkadza, a wrecz przeciwnie. Na szczescie to duperelny problem z racji na łatwe, tanie i odwracalne zaradzenie.
        pozdr
        • annie_laurie_starr Re: Dolek w brodzie 23.10.11, 23:50
          ariella - witamy w swiecie huxleya
        • mimi_chicago Re: Dolek w brodzie 25.10.11, 21:50
          Racja
          • ioanna.m Re: Dolek w brodzie 25.10.11, 22:28
            otwierając linka spodziewałam się dołeczka niczym bruzda w czole posła Nałęcza big_grin A tu taka śliczna dziewczynka się pokazała!!!!! Przeurocza! smile
            • ioanna.m Tomasz Nałęcz to ma dopiero dołek!!!!!!!!!!!!!! 25.10.11, 22:31
              https://4.bp.blogspot.com/-MUnB3n26-m8/TZ-FRDIuf2I/AAAAAAAAHj0/4kWXdzQGFi8/s1600/na%25C5%2582%25C4%2599cz.jpg

nadal uważasz, że masz się czym przejmować? big_grin
              • mimi_chicago Re: Tomasz Nałęcz to ma dopiero dołek!!!!!!!!!!!! 25.10.11, 22:45
                Dobre, to mnie rozsmieszylas. Nawet wlascicielka dolka sie usmiechnela. Pozdrowienia!

• kruszynka09 Re: Dolek w brodzie 25.10.11, 22:42
      przesadzasz
      sama ma dołek w brodzie od 30 lat
      co Ty nie słyszałaś o tym ze:
      "komu Pan Bóg dał urodę temu wetknął palec w brodę"big_grin
    • sid8888 Re: Dolek w brodzie 25.10.11, 23:32
      śliczna dziewczynka!
    • aphoper1 Re: Dolek w brodzie 30.10.11, 12:07
      Moja Córka też ma dołeczek, po nas obojgu, wiele osób go zauważa i mówi, jaki super, piękny, że dzieci z dołeczkiem są prześlicznesmile Nie wiem, czemu doszukujesz się problemówwink Poza tym to nie jest jakaś rzadkość, żeby dzieci miały ją postrzegać jako odmienną.
    • lililanka Re: Dolek w brodzie 18.01.18, 18:11
      zalezy , nie da sie juz nic zrobic ale to jest popularne teraz w szkole faceci podrywaja takie wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka