Dodaj do ulubionych

problem z bucikami

03.12.11, 22:43
a moze ze stopka
dziewczyny czy wasze maluszki tez tak maja ze w buciku pietka nie dotyka pietki
synek ma 14 mcy i jeszcze nie chodzi wszystkie soft buciki typu kozaczki nie pasuja
wyprobowalam juz kilka m&co, next dzisiaj jojomamanbebe
nie wiem czy to normalne ze nie moge mu tej pietki docisnac
inne buciki typu trampki sa ok ale teraz na zime przydaloby mu sie cos cieplejszego
poradzcie bo nie wiem co o tym myslec

pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • aleksandra1977 Re: problem z bucikami 03.12.11, 22:46
      nie rozumiem, w czym problem. Jak to pietka nie dotyka pietki? Gdzie chcesz dociskac pietke? Za duze te buty mu zakladasz i jest luz z tylu?
    • gris_gris Re: problem z bucikami 03.12.11, 23:05
      Które z jojo probowałaś? Te miękkie "nordyckie" do wózka czy śniegowce? Mój synek nosi te ostatnie, ale domyślam się, że nie o nie Ci chodzi?

To może być kwestia wysokiego podbicia i tego, że takie małe dziecko nie współpracuje przy wkładaniu buta i usztywnia stopę. Jak chodzi, to jest łatwiej jakoś. Na pewno dobry rozmiar buta próbowałaś? Jeśli tak, to ja bym się nie przejmowała, bo skoro nie chodzi, to jeśli tylko nie jest mu niewygodnie, to nie ma znaczenia, że mu pięta nie przylega, bo przecież takie buciki to na razie tylko ochrona przed zimnem, a nie buty do chodzenia. Albo może na razie zakładaj mu takie polarowe buciki na spacery (jojo też je ma).
    • aleksandra1357 Re: problem z bucikami 03.12.11, 23:49
      Tak się dzieje z dzieckiem, które nie chodzi i ma miękką stópkę. Zamiast butów wkładaj jakieś futrzane papucie.
      • e_elena Re: problem z bucikami 04.12.11, 12:32
        dzieki dziewczyny tak wlasnie zrobie i kupie mu cos polarkowego czy inne papucie

pozdrawiam serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka