Dodaj do ulubionych

łóżeczko turystyczne

15.12.11, 10:04
Jakiej firmy łóżeczko turystyczne polecacie?
Łóżeczko ma służyć dla niemowlaka od samego początku, głównie do spania na wyjazdach i jako kojec.
Do spania codziennego dla Synka mamy zakupione łóżeczko drewniane.
Obserwuj wątek
    • natalinek.j Re: łóżeczko turystyczne 15.12.11, 10:16
      My kupiliśmy łóżeczko turystyczne Milly Mally, nie chciałam przepłacać... bo jest nam potrzebne na wyjazdy i sporadycznie jako kojec właśnie. Sprawdziło się doskonale, bardzo łatwo się wkłada, ma pokrowiec z dziurami na kółka i rączkę, także nie trzeba go dźwigać. Natomiast rozłożone ma kieszeń na drobiazgi, pieluchy itp., oraz jeden bok rozsuwany - większe dziecko może samo wejść i wyjść. Jeśli chodzi o ten materac to może nie jest najwygodniejszy - jak to w turystycznych łóżeczkach, jest składany, więc w środku są takie małe listwy (deseczki), także na noc zawijałam na ten materac grubszy kocyk.
      Zdjęcie takiego łóżeczka, tylko my mamy taką wersję podstawową bez tych zabawek:
      www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=7847838
      • monikaa13 Re: łóżeczko turystyczne 15.12.11, 10:31
        My też nie chcieliśmy przepłacać, bo łóżeczko nam miało służyć tylko na wyjazdy więc kupiliśmy łóżeczko Hauck za 150zł. Zobacz na allegro, są dość tanie i jak dla nas wystarczające.
        • od.czasu.do.czasu Re: łóżeczko turystyczne 15.12.11, 10:48
          Dokładnie, już za 100zł można kupić. Nie ma sensu przepłacać i szaleć.
          • jimmysgirl Re: łóżeczko turystyczne 15.12.11, 13:23
            my mamy coneco, znajomi kupili w smyku, jeszcze inni w świecie dziecka-wszystkie 3 egzemplarze tak sam się skłądają, taki sam system., składana podłoga, kółka, kieszeń, rozsuwany bok.
            tyle tylko, że my kładziemy normalny materac z łóżeczka (mamy piankowy, lekki, giętki, łatwo go zabrać ze sobą na wyjazd.
            • annajustyna Re: łóżeczko turystyczne 15.12.11, 21:30
              Tylko ze to chinszczyzna...
              • lucyna_1980 Re: łóżeczko turystyczne 16.12.11, 00:51
                A znasz jakąś firmę której łóżeczko turystyczne nie jest wyprodukowane w Chinach?
                Bo ja nie znam...
                • annajustyna Re: łóżeczko turystyczne 17.12.11, 23:21
                  Ja tez nie niestety - ale ludze sie, ze hauck jednak nie?
                  • monikaa13 Re: łóżeczko turystyczne 20.12.11, 08:54
                    Sądząc po cenie myślę, że taki Hauck to też chiński wytwór smile
    • lilka69 te wszystkie lozeczka maja koszmarne kolory 15.12.11, 20:35
      wiec kupilam jedyne jakie bylo w stonowanych- bezu i brazie w MOTHERCARE. 2 poziomy. 73 cm na 100. bardziej kwadratowe. zasada dzialania jak w innych
      • natalinek.j nie przesadzaj, to kwestia gustu... 16.12.11, 10:53
      • panna.w.drodze Re: te wszystkie lozeczka maja koszmarne kolory 16.12.11, 13:00
        caretero masz w brązach, a c. medio ma fajny kształt
        • jimmysgirl Re: te wszystkie lozeczka maja koszmarne kolory 16.12.11, 16:25
          dlaczego koszmarne? nasze coneco jest granatowe, stonowany, praktyczny kolor. nie ma to jak szukać problemów...
    • gwen_s Re: łóżeczko turystyczne 16.12.11, 13:00
      www.ceneo.pl/1484022
      mamy takie, w kolorze zielono-niebieskim, kolory są super, żywe.
      Łóżeczko służy młodemu do spania stałego, mamy dokupiony materac i jest super.. u starszaka miałam drewniane, dziś bym ponownie kupiła turystyczne...
      • olafowamama Re: łóżeczko turystyczne 17.12.11, 13:10
        Podpisuję się pod tym postem obiema rękami smile mamy takie same ( dokładnie to co na zdjęciu w tym samym kolorze) i również używamy na co dzień tylko materacyk dokupilismy.
    • mstrzalka Re: łóżeczko turystyczne 18.12.11, 10:55
      Ja mam firmy delti www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=12834529. Nie jest to chińska tandeta. Posiada zabezpieczenie przed złożeniem, nie ma mozliwości, że dziecko wsadzi gdzieś rączkę czy może się czymś zadrapać.
    • muszczek77 Re: łóżeczko turystyczne 19.12.11, 22:02
      My mamy DreamDesign, fajne, ale trzeba było długo wietrzyć, bo strasznie śmierdziało. Nie wiem, czy wszystkie tak mają.
    • milamala Re: łóżeczko turystyczne 20.12.11, 11:20
      Jesli moge Ci poradzic to zwroc uwage na to na co ja nie zwrocilam uwagi kupujac w ciazy moje turystyczne lozeczko. Niestety nikt mi nei doradzil. Otoz kup takie, ktorych wysokosc miejsca do spania mozna regulowac. te standartowe z niskoulozonym miejscem do spania zdaja moze egzamin ale przy wiekszym dziecku. Niemowlak po prostu nie czuje sie w takiej studni dobrze. Zwlaszcza , ze jak w swoim lozeczku spi na poczatku troche wyzej. U mnie jak narazie pieniadze wyrzucone w bloto. Mala jak gdzies jedziemy spi z nami. W turystycznym po prostu nie zasnie.
    • tija4 Re: łóżeczko turystyczne 23.12.11, 23:20
      mieszkam w domku, kupilismy łożeczko design dream zeby było dodatkowo na dole do drzemek i zabawy w ciągu dnia i niestety moja coreczka ma juz 6,5 mca i do tej pory nie polubiła tego łozeczka, woli spac w wozku w ciągu dnia a w nocy w łozeczku ze szczbelkami, nie wiem o co chodzi ale łozeczko obecnie słuzy do składowania zabawek.
      • mynia_pynia Re: łóżeczko turystyczne 25.12.11, 13:36
        Moje dziecko też śpi w dzień w gondoli wink
        Chciałam kupić turystyczne ale poczekam troche i kupie kojec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka