m_wait 30.06.04, 18:06 Jaki prezent spodobał się Wam najbardziej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klemensik2 Re: Prezent na chrzest 30.06.04, 19:18 Chrzcilismy Antosia w czerwcu. Generalnie mały dostawał pieniądze ale dostał też jeden za to bardzo udany prezent. Jest to zabawka edukacyjna - grzechotki różnego rodzju zawieszone na plastikowych nóżkach a dzidziuś leży pod nią grucha a jak bezwiednie uderzy w nią ręką lub nogą to robi ogromne oczy i bardzo się dziwi. Super już dla 2 miesięczniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
bruksia Re: Prezent na chrzest 30.06.04, 19:30 ja zastanawiam się czy zapraszając nie podać listy-propozycji prezentów. Waham się. Ale ja jestem na bieżąco co można dziecku kupić, a inni nie. A wolałabym żeby dali zabawki edukacyjne są fajne a nie najtańsze. Lista była by od 40 do 200 zł. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
haribo Re: Prezent na chrzest 30.06.04, 21:41 A może poprostu delikatnie powiesz, że wolałabyś pieniążki i wówczas sama kupisz dziecku to co bedziesz uważała za najlepsze. Ja tak zrobiłam, z tym, ze rodzinka sama wiedziała, że ja wolę pieniądze (jedynie chrzestny kupił złoty łańcuszek z Bozią, ale to uzgodniliśmy wcześniej). Odpowiedz Link Zgłoś
pandora_ Re: Prezent na chrzest 01.07.04, 06:47 My powiedzielismy, co chcemy - ciuszki, takie na wiekszy rozmiar, czyli od 80 w gore, a takze ciuszki na teraz. Oprocz tego, kto nie sprezentowal ciuszkow, wolal dac pieniadze. Oczywiscie chrzestni sprezentowali pamiatki chrztu. Odpowiedz Link Zgłoś