Dodaj do ulubionych

żegnam się :)

23.01.13, 23:18
Hejka,
oznajmiam wszem i wobec, że moja przygoda z lakatorem dobiegła końca! Stało się to jakiś czas temu, ale dopiero teraz o tym piszę. Sprzęt umyty i schowany w dalekie odchłanie szafy.
Życzę wytrwałości i dobrego humoru wszystim mamom KPI.
Będę do Was zaglądać smile
Obserwuj wątek
    • konoska82 Re: żegnam się :) 25.01.13, 08:41
      No to papa smile Wpadaj do nas, bo cenne sa twoje doswiadczenia.
      A ja poszlo przestawianie na mm? Jak to zrobilas i czy mialas problemy?
      • markoco29 Re: żegnam się :) 26.01.13, 21:23
        Jesli odchodzi o przejscie na mm to odbylo sie prawie bez problemow. Odkad wrocilam do pracy (czyli do polowy wrzesnia) to odciagalam nieco mniej mleka, wiec dorzucilam do jadlospisu jedna butle mm +kaszka. Z biegiem czasu ilosc mm ulegała zwiększeniu.
        Pewnego weekendu sprobowalam podawac tylko mm, no i troszke mala brzuszek pobolewal - tzn. dwie noce pod rzad bolal ja brzuszek, byl twardy i robila kupke w nocy. Ale mialam wyrzuty sumienia...
        Ale 3ciego dnia i nocy bylo juz OK.
    • dextera.m Re: żegnam się :) 04.02.13, 22:06
      Zagladaj, zagladaj! Gratulacje.
      • dorot10 Re: żegnam się :) 03.04.13, 18:09
        I ja się żegnam, dzięki za wszystkie rady, szczególnie za wsparcie w maju zeszłego roku kiedy zaczynałam. Nie jestem w stanie dłużej odciągać. Młody nie śpi w dzień już wogóle, nie usiądzie w miejscu nawet na minutę. Po zejściu do 3 razy na dobę mleko zanikło. Ale 11 miesięcy to też dobry wyniksmile pozdrawiam mamy kpi- wytrwałości życzę!!!
    • kenna78 Re: żegnam się :) 01.12.13, 23:59
      Ja również wpadłam pożegnać się. Mimo że nie udzielałam się na forum, to bardzo dużo czytałam, skorzystałam z wielu rad, dziękuję! Karmiłam synka swoim odciąganym mleczkiem równe 19 miesięcy smile Do wczoraj jeszcze odciągałam codziennie rano po 10-20ml z każdej piersi. Dziś już nic nie odciągałam, jednak na wieczór czuję piersi znów leciutko napełnione - nie zwracać uwagi na to? Czy jeszcze raz na jakiś czas odciągać jakieś resztki? Dodam, że nie czuję już żadnego dyskomfortu, przepełnienia piersi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka