Dodaj do ulubionych

czarne nitki w kupce

09.01.14, 19:14
Dziewczyny poradźcie co to jest takie czarne nitki w kupce, młody ma 11 miesięcy. Poczytałam trochę i kiedyś pisali, że to po bananie , fakt młody jadł wczoraj banana, co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • murwa.kac Re: czarne nitki w kupce 09.01.14, 19:16
      tak, banan smile
    • fasol-inka Re: czarne nitki w kupce 09.01.14, 19:56
      banan
    • izabela893 Re: czarne nitki w kupce 10.01.14, 15:58
      Witam, proszę przestać pisać, a przede wszystkim wierzyć w bzdury, ze to od banana, to są martwe robale, powtarzam jeszcze raz martwe robale !!!!! po owsikach, proszę się wybrać z dzieckiem koniecznie do lekarza! Niestety nie zawsze wyjdą w kale, mój Synuś miał czterokrotnie badany kał i nic, nawet badanie było w szpitalu też nic! Nawet Pani Doktor na moją prośbę się skrzywiła twerdząc że maluszek na pewno jest zdrowy, ale na szczęście przepisała syrop odrobaczający Pyrantelum i niestety w kupie ponownie pojawiły się czarne nitki, Pani doktor oraz wiele innych osób powiązanych z medycyną jednogłośnie stwierdziły, że to martwe robale - owsiki. Wszyscy domownicy podjęliśmy odrobaczanie i dezynfekcję.
      Objawy: dziecko często rozdrażnione, kłopoty ze spaniem- przerzucanie się szczególnie w nocy i przede wszystkim zgrzytanie zębami- proszę przyłożyć ucho do policzka, drapanie się w okolicach odbytu, zaparcia, powodzenia (sobie też ) w leczeniu
      • murwa.kac Re: czarne nitki w kupce 10.01.14, 16:58
        raaaany, dziewczyno nie swiruj!
        jakie robale?!

od banana to sa nitki.

dziwnym trafem te, khem, ROBALE znajdowalam i znajduje po zjedzeniu przez dziecko banana?
        szprytne te robale, ze wylaza tylko po bananie big_grin
        • guderianka Re: czarne nitki w kupce 10.01.14, 17:26
          banan

znalazłam miesiąc temu owsika w kupie synka -uwierz nie da się go pomylić z czarną nitkąwink
        • kopiko-lol Re: czarne nitki w kupce 11.01.14, 11:47
          może te banany są śmiercionośna bronią dla robali big_grin
      • 1matka-polka Re: czarne nitki w kupce 10.01.14, 17:24
        Owsiki są białe, doucz się zanim zaczniesz trolować.
        • mamatomika Re: czarne nitki w kupce 10.01.14, 23:46
          Nie wiadomo...moze to jakies afrykanskie zmutowane owsiki sa...
          • kopiko-lol Re: czarne nitki w kupce 11.01.14, 11:49
            ooo i jeszcze przedostają sie do układu pokarmowego dziecka z banana (skoro ich wysyp można zauważyć po bananie własnie) big_grin
    • 1ania32 Re: czarne nitki w kupce 11.01.14, 14:03
      Dzięki dziewczyny faktycznie po bananie to się pojawia młody je banany metodą blw . Raczej nie wierze w teorie robalowesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka