Dodaj do ulubionych

Czas stoi w miejscu

13.07.14, 08:20
Cześć
Mam synka który skończył 6 tygodni, ja czekam aż skończy chociaż 4 miesiące bo przy takim czas stoi mi w miejscu. Napiszcie czy Wam czas też tak wolno przynie?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • illegal.alien Re: Czas stoi w miejscu 13.07.14, 08:34
      Wręcz przeciwnie. Mam synka 3,5 miesiąca i córkę 3,5 roku i czas popycha jak szalony smile
      • jugutka Re: Czas stoi w miejscu 13.07.14, 08:56
        korzystaj z tego wolnego czasu.. przyjdą chwile, że będziesz marzyła
        o jednym "powolnym" dniu.. big_grin
    • mmajcka Re: Czas stoi w miejscu 13.07.14, 20:03
      Tez tak niedawno myslalam a teraz z przerazeniem patrze, ze macierzynski mi sie konczy!!
    • hahaja Re: Czas stoi w miejscu 13.07.14, 20:21
      Mi też się dłużyło: pierwsze 3-4 miesiące czas stał w miejscu. Potem do skończenia przez synka 6 miesięcy biegł normalnie. A od tej pory (prawie 8) zaformula strasznie! I zaraz czas do pracy... sad
    • ewik-mysza Re: Czas stoi w miejscu 13.07.14, 20:28
      mój właśnie skończył 4 miesiące, nawet nie wiem kiedy to się stało smile
    • giba116 Re: Czas stoi w miejscu 13.07.14, 20:46
      Tez mi sie wydawalo, ze czas stoi w miejscu. A tu mamy piekna lipcowa niedziele a ja jutro pierwszy dzien w pracy po ponad rocznym maciezynskim;/ nie wiem kiedy to minelo...
    • cpt1 Re: Czas stoi w miejscu 13.07.14, 21:03
      Moje bliźniaki maja 5 miesięcy i tez mam wrazenie ze czas strasznie wolno plynie. Chcialabym żeby miały już 6 miesięcy, żeby usiadły a najlepiej miały już ze 2 lata smile
    • mat799 Re: Czas stoi w miejscu 13.07.14, 21:08
      Syn ma 3.5 roku a corka 3.5 miesiaca i czas pedzi, a ja czekam az corka zacznie chodzic i byc bardziej komunikatywna.
    • nothing.at.all Re: Czas stoi w miejscu 14.07.14, 08:34
      Też mam takie wraqżenie...Mała 4 tygodnie i wcale się nic nie zmienia...
    • szowinistyczna.swinia Re: Czas stoi w miejscu 14.07.14, 09:16
      piewszy miesiąc ciąnął się jak flaki z olejem, drugi tylko ciągnął, kolejne zaczęły strzelać nie wiadomo kiedy i właśnie odkryłam że niuń ma już 9 miesięcy i powoli trzeba myśleć o wracaniu do roboty uncertain
    • feronique Re: Czas stoi w miejscu 15.07.14, 15:11
      Pierwsze dziecko - masakra. Przysięgam, że pierwszy rok trwał milion lat. Myślałam, że uświerknę albo wywiozą mnie gdzieś w kaftanie. I nic nie pomagało - kiedy zaczęła siadać, ja nie mogłam się doczekać az zacznie pełzać, jak zaczęła pełzać - aż zacznie chodzić, jak zaczęła chodzić - aż zacznie mówić. Drugi rok był zdecydowanie lepszy i ogólnie jest coraz fajniej.
      Przy drugim czas śmiga, choć też nie mogę się doczekać aż młody (obecnie 6 miesięcy) skończy dwa lata i w końcu zacznie choć trochę przypominać człowieka.
      • ew00 Re: Czas stoi w miejscu 15.07.14, 15:58
        Faktycznie, takie wrażenie jest tylko przy pierwszym dziecku. Kiedy pojawia się drugie, jest tyle roboty, że czas płynie jak szalony. Ciekawe jak jest przy trzecim? Na szczęście nie wiem wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka