Dodaj do ulubionych

spanie - pomocy

05.10.04, 12:03
Moja druga coreczka ma 2 tyg. Ostatnio zauwazylam dziwna regule... okolo
godziny 19 budzi sie i nie spi powiedzmy do 23... Jest bardzo marudna,
krzyczy... W dzien aniolek.

Nie wiem czy zrzucic to na karb tego, ze ma katar. Ale czemu w dzien jest ok.
Na rekach sie uspokaja. Choc tez nie zawsze.

Mialyscie podobne przygody?

Help.
Jk
Obserwuj wątek
    • malgosia.pyrzyk Re: spanie - pomocy 05.10.04, 12:12
      ona ma dopiero 2 tyg prosze sie nie przejmowac wszystko sie ureguluje. jeżeli je i dobrze sie rozwija nie powodu do niepokoju. rzeczywiście to może być katar. którego proszę nie lekceważyć i jak najszybciej udać sie do lekaża bo może to doprowadzić do czegoś poważniejszego.
    • joacabrel Re: spanie - pomocy 05.10.04, 13:32
      hej, to faktycznie katar może byc przyczyną, jak mała ma zatkany nosek, to
      trudno w pozycji leżącej się jej oddycha. Podłóż coś pod materacyk w łóżeczku,
      lu zrób jakiś wzgórek z poduszek. Mój mały jak miał katar, to zasnął mi dopiero
      oparty o mnie w takiej pozycji na siedząco, mimo, że jeszcze nie siedział. Na
      katar kropiliśmy nosek solą ficjologiczną i gruszką próbowalismy wyciągać
      wydzielinę; oprócz tego maść majerankowa pod nosek i mokre pieluchy
      zawieszaliśmy nad łóżeczkiem, żeby powietrze było nawilżone, ale jak pisałam w
      stanie ciężkiego katarku mały spał siedząc oparty o mnie, po zaśnięciu kładłam
      go do łóżeczka, ale tak, że prawie siedział

krzyczy, bo pewnie jest śpiąca, a zatkany nosek nie pozwala zasnąć. A ssie
      normalnnie??

pozdrawiam

Joanka
    • lidia.d Re: spanie - pomocy 06.10.04, 07:10
      A może to kolka?
    • karolina_244 Re: spanie - pomocy 06.10.04, 20:13
      Jezeli przed wieczorem zasypia ci tak około godziny 17 po prostu ja budz
      wszystko rub aby nie spała tez tak miłam syn zasypiał w najlepsze o 17 budził
      sie o 19 i koniec meczarnia do puznej godziny akurat kolki miał ale lekkie
      musisz sie przemeczyc bawic sie i tyle a o 19 normalnie do snu sprubuj pa mama
      kubusia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka