sara35 15.11.04, 11:52 Mój synek ma jedną źrenicę większą. Nie zawsze to wyraźnie widać. Tak jest od kilku tygodni (Odkąd zauważyłam). Byłam u okulisty. W porządku. Pediatra nie wie. Czy ktoś z was spotkał się już z czymś takim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-patrycji Re: Jedna źrenica większa. 15.11.04, 11:58 hej,moi rodzice też się bardzo bali,gdy zauważyli takie coś u mnie jak byłam malutka.Miałam (i mam do tej pory) jedna źrenice sporo wieksza od drugiej.Rodzice zwiedzili wszystkich lekarzy w moim miescie i zaden nic nie stwierdził.Ponoc moze to swiadczyc np o skłonnosciach padaczkowych lub czyms innym.Ja ,jak juz napisałam, choć stuknęło mi juz 25 lat, to do tej pory nic mi nie jest.Nigdy nie miałam problemów z tym zwiazanych. Wzrok mam ok, nie nosze okularów.po prostu taka juz moja uroda...Życze tego samego Twojemu dzieciatku.Na pewno wszystko bedzie dobrze,ale dla świetego spokoju odwiedź przynajmniej 2,3 lekarzy.Niech wykluczą wszystko.Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś