nataliamackowiak 19.01.05, 13:25 Napiszcie mi jak wyglądają te plesniawki. Oliwka ma w buzi na ściankach i na wargach wewnatrz takie białe coś, ale na mleko to nie wygląda. Natalia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina62 Re: PLEŚNIAWKI-??? 19.01.05, 15:21 Twój opis wskazuje właśnie na pleśniawki. Maja miała ok. 8 miesiąca - aftin nie pomógł, kupiłam Daktarin (wyczytałam tu na forum), choć jest od 3 lat, ale pomógł błyskawicznie (lakarka przyzwoliła). Odpowiedz Link Zgłoś
maaaluszek Re: PLEŚNIAWKI-??? 19.01.05, 16:12 czesc! to wyglada na plesniawki..moja mala miala tylko na jezyku..a aphtin nie pomogl wiec dostala nystatyne na przemian z roztworem gencjany do pedzlowania...gencjane sobie odpuscilismy i po tygodniu nystatyny prawie juz zniklo powodzenia Magda Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: PLEŚNIAWKI-??? 19.01.05, 16:18 A jak zrobię jej narazie tym Aftinem, to czy to ma jakis smak? I czy będzie chciała po tym pierś ciągnąć? Pomóżcie. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
syla.t Re: PLEŚNIAWKI-??? 19.01.05, 21:02 ma jakis smak ale mojej alicji smakowalo nie sprzeciwiala sie zeby jej posmarowac a jak karmisz piersia to przed karmieniem posmaruj rowniez brodawki bo tez moga byc zarazone bakteria Odpowiedz Link Zgłoś