kubek04 23.01.05, 13:12 wracam do pracy i chciałabym na wszelki wypadek kupić paczkę mleka modyfikowanego.Jakie polecacie? Mały skończył 4 miesiące podawać 1 czy od razu 2? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojanoga Re: jakie mleko? 23.01.05, 13:13 Chyba najlepiej zwrócić się z tym pytaniem do swojego pediatry.Mnie najwięcej osob polecało Bebilon-podobno ma najbardziej zbliżony smak do kobiecego i dzieci chętnie je piją. Odpowiedz Link Zgłoś
kate33 Re: jakie mleko? 23.01.05, 13:20 No właśnie, mam ten sam problem. Pediatra polecił mi, aby na początek podać NAN 1 HA (tak na wszelki wypadek), jednak moje dziecko za żadne skarby nie chciało pić tego mleka, więc podałam mu NAN 1. Jednak mały niezbyt chętnie go pije, a ponadto zauważywam, że już parę razy po wypiciu butelki Kacper strasznie płakał i miał twardy brzuszek. Nie wiem czy to zbieg okoliczności, czy poprostu mu to mleko nie służy. Też się zastanawiam, czy mu nie zmienić np. na Bebiko lub Beblion? Proszę o porady może ktoś doświadczył tego na własnej skórze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wingus Re: jakie mleko? 23.01.05, 15:57 Hej, ja podaje mojej corce (3 miesiace) Bebilon. Probowalam Bebiko, ale byla masakra. Bole brzuszka i wielogodzinny placz. Polecam Bebilon. Ja tez wracam do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś