ewa_sk 03.03.05, 22:00 Pisałam na inne fora ale tam nikt mi nie odpowiedział, czy ktoś moze polecić jakąś płytę dvd z ćwiczeniami (najlepiej step lub aerobik) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vika21 Re: ćwiczenia na schudnięcie 03.03.05, 22:03 jasne, kup sobie Vitę już jest w kioskach z ćwiczeniami TBC, część druga, była pierwsa w zeszłym mies ale przegapiłam, a natej płycie masz 55 min podztawowych ćwiczeń i toskę trudniejszych też 55 min Odpowiedz Link Zgłoś
baziaczek Re: ćwiczenia na schudnięcie 03.03.05, 23:32 Dla mnie najfajniejsze ćwiczenia były na kasecie z Elle Macpershon. Kiedyś ćwiczyłam z tą kasetą dość dużo i nie znudziła mi się (w przeciwieństwie do Cindy i innych). Ćwiczenia są i aerobowe i siłowe, całkiem fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
baziaczek Re: ćwiczenia na schudnięcie 03.03.05, 23:33 No ale to była kaseta i nie wiem czy jest na płycie. Odpowiedz Link Zgłoś
sobeautyfull Re: ćwiczenia na schudnięcie 05.03.05, 11:11 Wiem ,że może to nieładnie , ale ja poleciłabym ściągnięcie Ci ćwiczeń z netu.Ja ściągnęłam przez program eMule przeróżne zestawy od Jogi , pilates Do stepu , aerobicu , naprawdę ogromy wybór no i nic nie kosztuje.Trzeba tylko trochę cierpliwości zanim się ściągnie no i stałego dostępu do netu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_sk do sobeautyfull 06.03.05, 12:58 A może mogłabys mi napisać pod jakimi hasłami w internecie tego szukałas? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
sobeautyfull Re: do sobeautyfull 06.03.05, 13:06 w program eMule w oknie szukaj wpisałam kolejno joga, pilates ,aerobics exercises i trochę się tego uzbierało. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_sk Re: ćwiczenia na schudnięcie 06.03.05, 13:15 Bardzo dziękuję , zaraz zabieram sie za szukanie Odpowiedz Link Zgłoś
sobeautyfull Re: ćwiczenia na schudnięcie 06.03.05, 18:46 Ewo.Postaram się umieścić fajny , komletny zestawik ćwiczeń na brzuch na stronie internetowej, jak mi się uda dam Ci znać Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_sk do sobeautyfull 06.03.05, 20:01 Wielkie dzieki, będę czekać na info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sobeautyfull Re: do sobeautyfull 07.03.05, 21:21 Umieściłam ćwiczenia , są spakowane w zip , ważą 80mb . Jak Ci się uda ściągnąć, proszę daj znać. www.magentaproject.com/brzuszki.zip Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_sk Re: do sobeautyfull 09.03.05, 19:10 sorki, ze tak długo to trwało, ściągnęłam, rozpakowałam, obejrzałam, od jutra biorę się za ćwiczenia, wielkie dzieki!! Odpowiedz Link Zgłoś
sonnja1 Re: ćwiczenia na schudnięcie 10.03.05, 08:21 A kiedy mozna zaczac cwiczyc "brzuszki"? Gdzies czytalam, ze dopiero jak sie zejdzie miesien -jak on sie nazywa?- srodkowy brzucha (??)- ten , ktory sie rozszczepia podczas ciazy,. Ale kiedy to nastepuje? Ja jestem 4 miesiace po porodzie i nadal w brzuchu "dziura". ) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_sk Re: ćwiczenia na schudnięcie 10.03.05, 08:53 Ja jestem ponad 6 miesięcy po porodzie i zaczynam ćwiczyc, wcześniej troche sie bałam bo jestem po cesarce, ale wiem ze są dziewczyny które ćwiczą juz po 3 miesiacach i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
cenia5 mięśnie brzucha 10.03.05, 08:55 Podobno taka dziura już może zostać. Jestem 7 m-cy po porodzie i ćwiczęod 1 m- ca po porodzie na mięśnie brzucha. Brzuszek już wygląda nieźle - gorzej ramiona i biust (karmię piersią). Tak więc dziewczyny ćwiczcie od m-ca po porodzie a będą efekty. Odpowiedz Link Zgłoś