tuusia 29.03.05, 12:21 Czy to jest taka butelka ze małe dzieci sie nie zachłysną ???? Jezeli tak to chetnie kupię. I dlaczego ta butelka taka bezpieczna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majerka1 Re: BUTELKA DR.BROWN- PILNE 29.03.05, 14:52 Witaj! Mam do sprzedania butelke którą dziecko nie może się zakrztusić (butelka Hubermana). Butelka jest nowa, nie uzywana, w oryginalnym opakowaniu. Jeśli jesteś zainteresowana pisz na adres majerka1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wiola811 Re: BUTELKA DR.BROWN- PILNE 29.03.05, 18:02 mam tą butelke, ale z tego co wiem to jest butelka antykolkowa Wiola Odpowiedz Link Zgłoś
liska77 Re: BUTELKA DR.BROWN- PILNE 29.03.05, 23:31 wiola - butelka dr.Brown'a jest antykolkowa Odpowiedz Link Zgłoś
juskapl Re: BUTELKA DR.BROWN- PILNE 30.03.05, 06:21 ja tez mam dr.Brown ale z tego co mi wiadomo to jest butrlka antykolkowa i przeciwko wzdeciom,moja mala pijac z niej neraz sie troszke zadlawi Odpowiedz Link Zgłoś
piekielna24 Re: BUTELKA DR.BROWN- PILNE 30.03.05, 07:21 To butelka antykolkowa i dosc skuteczna z tego co sie orientuje. To ulubiona butelka mojej 3 tygodniowej coreczki (z innych napije sie owszem, ale ta jest dla niej jakas wyjatkowa) Nie jest najtansza, bo kosztuje ok 40 zl. ale polecam. Co do zachlysniec podczas picia, bywaja, ale sporadycznie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś