jamaska 09.05.05, 01:16 poszukuje opiekunki w Ostrowie Wlkp...ktos cos wie......?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronikarb Re: Opiekunka - Ostrów Wlkp 09.05.05, 10:31 Oj jestes z Ostrowa W.??? Odpowiedz Link Zgłoś
jamaska Re: Opiekunka - Ostrów Wlkp 10.05.05, 14:31 no tak jestem z Ostrowa chociaz dopiero od 8 miesiecy , wczesniej z Wrocławia :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
agulek11 Re: Opiekunka - Ostrów Wlkp 09.05.05, 20:04 Hej ja też jestem z Ostrowa Wlkp. i szukam zaufanej, sprawdzonej opiekunki do dziecka (5 m-cy). Może ktoś mógłby polecić kogoś dobrego?? Odpowiedz Link Zgłoś
jamaska Re: Opiekunka - Ostrów Wlkp 10.05.05, 14:31 agulek11 napisała: > Hej ja też jestem z Ostrowa Wlkp. i szukam zaufanej, sprawdzonej opiekunki do > dziecka (5 m-cy). > Może ktoś mógłby polecić kogoś dobrego?? a ja do 8 miesiecznego..... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek11 Re: Opiekunka - Ostrów Wlkp 10.05.05, 21:56 Hej dziewczyny! miło spotkać na forum mamusie z ostrowa (ja też jestem z Ostrowa). Osobiście nie znam dobrej kandydatki na nianię ale kilka lat temu moja znajoma poszukując kogoś dobrego do opieki nad dzieckiem zrobiła tak: udała się do policealnego studium przy szkole medycznej, gdzie był kierunek opiekunek i poprosiła nauczycielkę o polecenie kogoś godnego zaufania. W rezultacie trafiła na bardzo fajną dziewczynę. Uważam, że w sytuacji kiedy nie zna sie nikogo takiego osobiście mozna sprobować takiego rozwiązania. Nie wiem tylko czy taka szkoła opiekunek dzieciecych jeszcze funkcjonuje przy ostrowskim medyku. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś