Dodaj do ulubionych

wózek implast driver

10.05.05, 08:25
Nie chcę rozpocząć kolejnej burzy pt. "wyższość implasta nad innymi wózkami",
ale... Już prawie jesteśmy zdecydowani na model z 2005. Wczoraj byliśmy na
kolejnym oglądaniu, ale ja skleroza zapomniałam zapytać o... Czy obicie można
zdjąć i wyprać, czy wymagam cudów? A drugie rzecz, to jakie są wymiary
gondolki w wewnątrz? Wiem, że jest większa od modelu z 2004, ale jakie ma
wymiary, to nie wiem.
Z góry dziękuję za pomoc - Paulina
Obserwuj wątek
    • kama72 Re: wózek implast driver 10.05.05, 11:01
      Mamy implast driver 3XL z 2005 - super sprawa! Jeździ się nim rewelacyjnie
      tylko problem z podjazdami dla naszego 3-kolowca, ale jakoś sobie radzimy. Jest
      tylko jeden problem: materiał obiciowy. Właśnie reklamowałam nasz ukochny
      wózek, bo materiał wyblakł od wiosennego słońca przy miesiecznej raptem
      eksploatacji. A gdzie tu jeszcze do lata! Mamy kolor khaki, więc ostrzegam
      przed tym kolorem. Koleżanka ma ciemny grafit i wszystko ok. Mimo tej wady
      koloru - wózek jest rewelacyjny. Gondola - fakt - nie jest za duża i
      nienajwygodniejsza do noszenia, ale myslę, ze przy każdym wózku można znaleźć
      jakieś wady...
      • unia78 Re: wózek implast driver 10.05.05, 11:09
        A jak z reklamacją? Zabrali Wam wózek, na długo, robili jakieś problemy? A czy
        Twoja Koleżanka też ma 3-kołowca, czy może 4? Bo miałabyś porównanie, który
        wygodniejszy w użyciu wink
        Paulina
        • kama72 Re: wózek implast driver 10.05.05, 11:15
          Koleżanka też ma 3-kołowca, a z reklamacją jeszcze czekam. Wózka mi nie
          zabrali. Reklamuję poprzez sklep, który sprzedaje sporo tych wózków. W karcie
          gwarancyjnej wyraźnie jest napisane, ze gwarancja nie obejmuje zmian koloru
          materiału obiciowego. Byłam załamana, ale w sklepie mnie uspokoili, że to
          porządna firma i podczas miesiąca używania materiał nie może wyblaknąć i jest
          to jego ewidentna ukryta wada. Ponoć już 4 wózki są reklamowane z tym rodzajem
          materiału (materiał jest podobny w strukturze do ortalionu; koleżanki grafit
          jest zupełnie inny - ma grubszy splot włókien). Producent reklamował materiał i
          wszyscy czekamy na rozstrzygnięcia. Mam nadzieję, że pozytywne... O 4-kołowcach
          nic nie wiem niestety, ale 3XL są świetne.
    • unia78 poprawka - implast driver 4xl 10.05.05, 11:07
      Gapa jestem wink
    • justyna-8 Re: wózek implast driver 10.05.05, 17:12
      Witam Mam implast driver 4X. W każdym wózku znajdziesz jakies wady. Ten jest
      taki sobie (zaznaczam, że nie wiem jak jest w innych). Z gondoli juz
      zrezygnowaliśmy. Używaliśmy jej od grudnia 2004 do kwietnia 2005. Antoś mieścił
      się w niej swobodnie. Jest dość dużym dzieckiem. Jak przesiadaliśmy się do
      spacerówki miał 74 cm i jeszcze mógłby jeździc w gondoli. Ale spacerówka.....
      Brak podnóżka do nóg (chodzi mi o oparcie na stopy), rączka beznadziejnie się
      zdejmuje, dwa położenia oparcia, gdzieś na forum czytałam, że farbuje materiał
      (u mnie tego nie ma), brzydko wygląda z pokrowcem na nóżkach (spacerówka). Ale
      rewelacją jest wysoka rączka i te koła. W lesie jestesmy najlepsi, zresztą na
      chodnikach też. Jak patrzę na wózki z małymi kólkami to mi szkoda i dzieci i
      mam. W każdym wózku znajdziesz wady i zalety. Pozdrawiam Justyna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka