Dodaj do ulubionych

chwalę się:)))

25.06.05, 22:46
dzisiaj bylismy pierwszy raz z Maurycym(7 miesięcy) na basenie, i okazuje się
że nasz synek to doskonały pływak, całą godzinie dzielnie eksplorował
basenowe wody,brodziki, jacuzzi, był bardzo zadowolony i zrelaksowany
doszła nam kolejna rozrywka
pozdrawiamy
Obserwuj wątek
    • duramgama Re: chwalę się:))) 25.06.05, 23:04
      Pięknie...
      My też rozważamy takie rozrywki w niedługim czasie (7 miesięcy skończone 17.06)
      Tymczasem codziennie topimy łazienkę wychlapując litry wody z dużej wanny,
      obracając kaczuszkę i czytając wszystkie książeczki kąpielowe po sto razysmile
      A na który basen chodzicie? To zajęcia zorganizowane czy samowolka? Woda
      chlorowana czy ozonowana? Ale mam pytań...Napisz coś więcej, dobra kobietosmile
      • agatris Re: chwalę się:))) 25.06.05, 23:12
        bylismy w takim centrum wodnym w gryfinie(mieszkamy w szczecinie), nie żadne
        zajęcia, sami, "na zywioł", woda ozonowana, ciepła
        mały lubi wodę, nigdy sie nie bał, ale mimo wszystko byłam zaskoczona jego
        zrelaksowaniem i radoscią
        polecam goraco, fajna zabawa, i myslę ze wcale jakieś zajęcia indywidualone czy
        z instruktorem nie są konieczne
        aha, i kupilismy świetne kółko do pływania, takie z siedziskiem, maluch sobie
        wygodnie siedzi w tym i swobodnie pływa, rewelacja
        pozdrawiamy skorpionikismile
        • duramgama Re: chwalę się:))) 25.06.05, 23:23
          Dzięki Agatris!
          My musimy coś znaleźć w Warszawie. Pomysł kółka z siedziskiem bardzo mi się
          podoba, bo choć nie widziałam, działa na moją wyobraźnię...Pływa sobie takie
          małe coś w małym czymś i się cieszy od ucha do uchasmile
          Chyba powinniśmy się pospieszyć i zafundować córze wyprawę na basen zanim
          wyjedziemy się urlopować nad morze (w sierpniu) co by dziewczyna poczyniła
          odkrycie "dużej wody" zanim zaprzyjaźni się z "naprawdę duuuużą wodą".
          Skorpioniki pozdrawiają skorpionikismile)
          • agatris Re: chwalę się:))) 25.06.05, 23:26
            aha, kólko kosztuje 25 pln, kupiliśmy w sklepie sportowym, mysle ze nie ma
            problemu z dostaniem go, a nad morze tymbardziej rewelacja, do figli wodnych
            jak znalazłsmile
            buziaki
        • anias9 Re: chwalę się:))) 26.06.05, 11:38
          Witaj agatris!!!Ja jestem rodowitą gryfinianką, obecnie "przesadzoną" do
          stolicysad(Rzeczywiście "nasz" basen jest super i żałuje, że nie mieszkam już w
          Gryfinie i nie mogę chodzić tam z moim synkiem! Na wakacje jedziemy odwiedzić
          rodziców w Gryfinie, więc napewno popluskamy się z maluchem w baseniku!
          Pozdrawiam i polecam wszystkim Centrum Wodne Lagunasmile))))
    • nataliamackowiak Re: chwalę się:))) 26.06.05, 12:38
      czy chodzicie na specjalne baseny dla dzieci?
      wczoraj było tak gorąco, że pomyslałam, żeby może iść na basen...nawet na
      kryty, bo na odkrytym to słońce jest niebezpieczne dla dziecka...ale po
      pierwsze u nas jest jeden basen dla wszystkich, a po drugie to jaka temp. wody
      musi byc w takim basenie dla dzieci?
      Nataliasmile
      • agatris Re: chwalę się:))) 26.06.05, 22:35
        byliśmy w takim kompleksie wodnym gdzie są różne baseny, baseniki, brodziki,
        woda raczej ciepła, a w brodzikach dla maluchów nawet bardzo ciepła
        taki normalny basen też rozważałam ale chyba zaczekam aż mały trochę podrosnie
        pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka