el_sylwana 29.07.05, 12:32 co robicie zeby maluchy przetrwaly ten upal. na dworzu jest chyba ze 40 C w domu mam 32c !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenus.z.willendorfu Re: ufff ale dzis upal !!! 29.07.05, 12:37 W domu mam 26 stopni i chyba zejdziemy z małą do piwnicy A tak serio to daję jej dużo pić i już raz dzisiaj zorganizowałam jej kąpiel, a właściwie chlapanie w chłodnej wodzie. Poza tym sama się też ochładza, kładąc się i przytulając do parkietu )) Odpowiedz Link Zgłoś
el_sylwana Re: ufff ale dzis upal !!! 29.07.05, 12:52 cwaniara.. to my sie chyba tez polozymy na parkiecie bo piwnicy niestety nie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: ufff ale dzis upal !!! 29.07.05, 12:50 Siedzimy w domu. Wszędzie wiszą mokre ręczniki. Mała tylko w pieluszce (czasami całkowicie w negliżu, żeby dupina od pieluszki odpoczęła). Do tego - basenik lub miska z wodą na zacienionym balkonie lub w łazience (wnna tez się nada Daję jej dużo pić, ale najwyraźniej ma to w nosie, bo tylko pociągnie dwa razy z niekapka i już się nasyca. Ja tam piję wodę litrami... Odpowiedz Link Zgłoś
anias29 Re: ufff ale dzis upal !!! 29.07.05, 12:52 A u nas jest pochmurno i w cieniu 24 stopnie, ale w domu mam tyle samo:\ Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: ufff ale dzis upal !!! 29.07.05, 14:32 Nad morzem jako tako. Słońca niw ni słychu. Czasami zazdroszczę tych upałów. Tata posiadział by z niunią a mama na plaże sobie odetchnąć Ale co tam przynajmniej mała nie cierpi. Odpowiedz Link Zgłoś
anias29 Re: ufff ale dzis upal !!! 29.07.05, 14:43 Dokładnie to właśnie praktykuję w upały Odpowiedz Link Zgłoś