Dodaj do ulubionych

Pytanie o wanienkę Ikea

22.08.05, 11:53
Drogie mamy!

Koleżanka pożycza mi wanienkę z Ikei. A bratowa stelaż do zwykłej wanienki.
Wydaje mi się, że nie będzie pasował. Te wanienki mają chyba inny kształt. Na
razie nie mogę tego sprawdzić. Jeśli okaże się, że ta wanienka nie pasuje to
nie będę specjalnie po nią jechać. Dlatego proszę o wyjaśnienie tej kwestii.
Pozdrawiam!
Ola
Obserwuj wątek
    • agatkaros Re: Pytanie o wanienkę Ikea 22.08.05, 12:22
      Ja mam wanienkę z Ikei i zwykłą ze stelażem. Stelaż od zwykłej nie pasuje do
      tamtej wanienki.
      • deotyma11 Re: Pytanie o wanienkę Ikea 22.08.05, 13:31
        Miałam wanienkę z Ikei i jest super. Bardzo polecam, bo ma specjalne gumy
        zapobiegające ślizganiu się wanienki po stole czy pralce. Stelaża nawet nie
        mieliśmy, ale czytałam sporo postów w których dziewczyny na stelaże narzekały.
        • plavusa Re: Pytanie o wanienkę Ikea 22.08.05, 18:28
          W moim przypadku stelaż musi być. Sprawdziłam to przy pierwszym dziecku.
          Łazienkę mamy malutką, nie da sie postawić wanienki na niczym, stelaż na czas
          kąpieli wejdzie. Czyli, że trzeba będzie chyba kupić zwykłą wanienkę, eh....
          Dziękuję Wam za odpowiedzi!
          Pozdrawiam!
          Ola
          • mama_pa Re: Pytanie o wanienkę Ikea 22.08.05, 23:23
            Wanienka IKEA jest super, bo jest bardzo stabilna, można ją postawić na zwykłym
            stołku. U nas to działało. Korzystaliśmy z niej przez 3 m-ce, potem zaczęliśy
            kąpać synka w dużej wannie, ale teraz wróciliśmy do wanienki podczas wakacji na
            działce. Okazała się idealna dla brykającego 11-miesięczniaka z racji
            antypoślizgowego i płaskiego dna. Naprawdę polecam!
            • mruwa9 Re: Pytanie o wanienkę Ikea 23.08.05, 00:04
              wanienke mozna wstawic do zwyklej, duzej wanny i kleknac przy niej podczas
              kapieli. Mozna tez wstawic do kabiny prysznicowej lub chocby na podloge przed
              nia. Robie tak od 3 dzieci i dziala swietnie. Kregoslup nie cierpi, bo sie nie
              schylam, tylko klecze. A pluskamy sie dlugo smile
              • plavusa Re: Pytanie o wanienkę Ikea 23.08.05, 08:47
                Ok., więc spróbuję.
                Zachęciłyście mnie.
                smile)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka