miranda26 29.08.05, 13:40 czesc moja córeczka 3 tygodniowa od paru dni ma dosyć mocno obszczypaną psipsię i nie wiem czy isc z tym do lekarza czy samo przejdzie poradzcie coś proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: obszczypana psipsia 29.08.05, 14:23 mozesz wyjasnic co to znaczy obszczypana ? Odpowiedz Link Zgłoś
frranz Re: obszczypana psipsia 29.08.05, 16:16 i czy psipsia znaczy tyle co wargi sromowe...??? Odpowiedz Link Zgłoś
miranda26 Re: obszczypana psipsia 29.08.05, 16:30 no chodzi mi o wargi sromowe zewnętrzne są czerwone i obszczypane smaruję sudokremem ale to nie pomaga a z tym prokuratorem to lekkkkkaaaaaa przesada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mimi44 Re: obszczypana psipsia 29.08.05, 16:35 dziewczyny dobrze piszą.Jak 3 tyg dziecko moze sobie coś obczszypac?????Jesli jest to zaczerwienienie,to moze byc uczulenie na pampersy lub jeszcze coś,z tym lepiej pójsc do lekarza.Jesli są naprawde obszczypane-to popieram -na policje!!! Z kim jest dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
miranda26 Re: obszczypana psipsia 29.08.05, 21:07 jestem zbulwersowana waszymi opiniami brak mi słów żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
tomekiela Re: obszczypana psipsia 29.08.05, 16:25 Chyba do lekarza i od razu do prokuratora, bo obszczypanie psipsi - jesli to faktycznie wargi sromowe - u 3 tygodniowej dziewczynki wygląda na molestowanie seksualne. Raczej wyraź się jasno o co chodzi, bo pewnie nie to miałaś na myśli o czym piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
e5121 Re: obszczypana psipsia 29.08.05, 23:20 Ja tam tez nie rozumiem co znaczy obszczypana i nie obrazaj się tylko dokładnie napisz o co ci chodzi jeśli oczekujesz odpowiedzi. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kamioda Re: obszczypana psipsia 29.08.05, 23:50 może pomarszczona,zmacerowana??? Odpowiedz Link Zgłoś