Dodaj do ulubionych

maść cholesterolowa

03.09.05, 21:08
witam, mpja Asia miała wysypkę. pediatra zalecił maść robioną z
cholesterolem. Wysypka minęła a ja zostałam w wielkim pudełeczkiem tej maści.
na co i kiedy można ją stosować?
Obserwuj wątek
    • b.mamma Re: maść cholesterolowa 03.09.05, 21:13
      a jaką wysypkę miała Twoja córka? bo u mojego synka po tej maści krostki były 3
      razy większe i dopiero wtedy zaczęła się jazda
      • aliklo Re: maść cholesterolowa 03.09.05, 21:16
        na policzku przy uchu pojawiła się taka szorstka i czerwona skóra (trwało to ok
        2 tyg) i lekarz przepisał tę maść i to pomogło. zresztą nie mogłam poradzić
        sobie od 2 miesięcy z ciemieniuchą - dopiero ta maśc mi pomogla (2 dni i po
        ciemieniusze ani sladu).
        • kontoani Re: maść cholesterolowa 04.09.05, 08:09
          jak moja córa miala szorstką skórkę na policzkach i przy uchu to pediatra
          zawyrokowała ze to nietolerancja mleka. No i fakt, zniknęło po odstawieniu
          przeze mnie mleka. a co do maście cholesterolowej to niestety nie wiem...
          • aliklo Re: maść cholesterolowa 04.09.05, 08:18
            ale tylko mleka, czy ogólnie nabiału nie jesz? bo mleka to ja od 3 miesięcy nie
            pije nic a nic
    • haika Re: maść cholesterolowa 04.09.05, 15:56
      Używaliśmy tej maści kiedy Róża miała wysypkę na buzi i troszkę na
      przedramionach i pleckach(skaza białkowa), wysypka szybko minęła, a używaliśmy
      jej aż się skończyło pudełko, pediatra zaleciła uzywać jej jak oliwki po
      kąpieli na całe ciałko.
    • coronella Re: maść cholesterolowa 04.09.05, 19:54
      smarowac nią dziecko, to super maść na skórę, całkowicie bezpieczna. A jesli
      nie chcesz, chętnie od Ciebie odkupię.
      • magdab1979 Re: maść cholesterolowa 04.09.05, 23:59
        moja córcia też miała/ma zmiany na skórze i też stosuję uniej maść na bazie
        cholesterolu na zmianę ze specjalną maścią z cynkiem. pomaga. podobno to skaza
        białkowa. karmię piersią więc jestem na diecie. ale wysypka pojawiała się nie
        tylko po mlekusad po kukurydzy, pomidorach, kurczaku. a po jogurcie nie było
        śladusmile dziwne. ale maść jest ok i smaruję Wiki profilaktycznie zamiast oliwką
        po kąpieli
    • mynia0 Re: maść cholesterolowa 05.09.05, 00:32
      my stosowaliśmy na wysuszoną skórę i na ciemieniuchę. pomogło rewelacyjne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka