Dodaj do ulubionych

maz lunatyk

09.09.05, 23:25
witam wszystkich na tym forum. Mam nadzieje, ze nikt mnie z tego forum nie pogoni, bo dreczy
mnie jedno pytanie! Staramy sie z mezem o dziecko, ale niepokoi mnie fakt, ze moj M jest
lunatykiem. Odkrylam to zupalnie niedawno i w zwiazku z tym mam pytanie, czy taki stan
(lunatykowanie) jest bezpieczny, czy moze zrobic cos sobie, a niedaj Boze krzywde niechcacy
dziecku??
dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
Marta
Obserwuj wątek
    • agatkaros Re: maz lunatyk 10.09.05, 12:13
      Mój mąż nie jest lunatykiem ,ale przez sen robi różne rzeczy, np. bije. Ja już
      kilka razy dostałam kuksańca, raz łokciem pod oko i miałam limo, pewnie
      niektórzy myśleli, że mnie pobił hahaha. Kiedyś tak walił pięściami w poduszkę,
      że musiałam położyć się w drugim pokoju, bo bałam się. Oczywiście rano on nic
      nie pamięta. Dziecku nigdy nic nie zrobił, bo nie wstaje z łóżka, a maluszek
      śpi w swoim łóżeczku. Czasem przekładamy Kacperka do naszego łóżka nad ranem,
      ale wtedy mąż bardzo uważa, już nie śpi tak twardo.
      Nie wiem, co Ci doradzić, bo mój przypadek jest trochę inny. Może to jakoś
      można leczyć...
      Pozdrawiam
      • calamari Re: maz lunatyk 11.09.05, 00:44
        dzieki za informacje. Chyba musze mu przemowic zeby nie spal tak twardo. Najdziwniejsze jest to, ze
        chodzi po domu patrzy na mnie, odpowiada jak o cos pytam a na drugi dzien mysli, ze sobie jaja z
        niego robie, bo nic nie pamieta.
        dzieki za odpowiedz i pozdrawiam
        • magdalenamk Re: maz lunatyk 11.09.05, 11:13
          no najlepiej go nakrecić na video smile)
        • nataliamackowiak Re: maz lunatyk 11.09.05, 11:41
          Mój mąż też robi czasem różne śmieszne i mniej śmieszne rzeczy przez sen,
          dlatego ja wiedziałam od początku, że Oliwka nie będzie spała między nami.
          Zreszta po co dziecko uczyc brania do "dużego" łóżka?
          Nigdy nie wiadomo, co mężowi "odbije"...on sam nie wie, bo to przez sen.
          Nataliasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka