kiksem 28.09.05, 20:42 Kamilek ma prawie 6 m-cy. Poradźcie, czy już moge sie zastanawiać nad wozeniem go w wózku-spacerówce, czy jeszcze poczekać i wozić go w dużym wózku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alojw Re: spacerówka - od kiedy??? 28.09.05, 20:48 Jeżeli nie protestuje w głębokim to możesz poczekać. Chyba, że nie za bardzo mu się to podoba to można do spacerówki rozłożonej na płasko. Odpowiedz Link Zgłoś
algadak Re: spacerówka - od kiedy??? 28.09.05, 21:03 ja przelozylam mala jak miala 5 miesiecy nasza spacerowka nie kladzie sie calkiem plasko, ale w glebokim bylo jej ciasno i nudno, w 6 miesiacu posadzona siedziala juz stabilnie sama wiec stawialam jej oparcie lekarz pozwolil a dzidzius byl zachwycony, ja mysle ze mozesz spokojnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ageminix Re: spacerówka - od kiedy??? 28.09.05, 22:18 Ja zaczelam uzywac spacerowki gdy synek mial 5 m-cy...Bylo lato a on byl za duzy do glebokiego wozka-wyjatkowo duzy osobnik ...strasznie sie w nim przegrzewal...Dlatego wozilam go w sportowce rozlozonej na lezaco lub pollezaco...bardzo mu sie spodobalo bo wiecej widzi Odpowiedz Link Zgłoś
nicole1 Re: spacerówka - od kiedy??? 29.09.05, 10:13 moja corka od 3 miesiecy jezdzila w spacerowce bo w glebokim byl wrzask, poprostu chciala ogladac swiat a nie moja twarz, pediatra kazala wozic ja w spacerowce ale oparcie na max opuszczone. twoje dziecko w wieku 6 miesiecy niedlugo zacznie siadac wiec spokojnie mozesz przejsc na spacerowke. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubaskowa Re: spacerówka - od kiedy??? 04.10.05, 14:32 moja córciajeździla w spacerówce od 5 miesiacai byla bardzo szczesliwa Odpowiedz Link Zgłoś
magdab1979 Re: spacerówka - od kiedy??? 04.10.05, 18:55 witam moja Misia od 5,5 miesiaca jeździ w spacerówce- odkąd sama zaczeła siedzieć i wstawać w czasie jazdy gondolą. pediatra nie miał zastrzeżeń. pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś