Dodaj do ulubionych

gripe water

18.10.05, 12:31
napiszcie mi prosze coś na temat tego specyfiku. Jakie ma działanie itp. Z
góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • roozyczka3 Re: gripe water 18.10.05, 12:39
      To inaczej woda koperkowa, usuwa gazy trawienne u niemowląt. pomaga również w
      pozbyciu się bólów brzuszka. Łagodzi niepokój, który nie pozwala spać
      maluszkowi. Pomaga również na czkawkę. Moja żabcia ma 2 miesiące, stosujemy ją
      codziennie począwszy od 3 tygodnia życia i bóle brzuszka odeszły w
      zapomnieniesmile Pozdrawiam
    • agnesza Re: gripe water 18.10.05, 15:29
      Dla mojej corki w momencie boli kolkowych byl nieoceniony. Dzialal od razu. Polecam!
      • anqa1977 Re: gripe water 18.10.05, 15:30
        Taniej i równie dobrze działa zwykły koper włoski w saszetkach, pije go mama a
        prykają oboje i mają sie dobrze.
    • pdj Re: gripe water 18.10.05, 20:33
      Jest to woda koperkowa, ktora mojej coreczce pozwolila ukoic bol zwiazany z
      kolka-uwalnia gazy i ma dzialanie uspokajajace
      • pimpek_sadelko Re: gripe water 18.10.05, 20:36
        jestem zielona mama. powiedzcie gdzie ti kupic... apteka? ile kosztuje? jak
        czesto sie daje i w jakich ilosciach?
        jestem na etapie zmiany mleka nan1 na nanHA1, wlasnie przez bole
        brzuszka/kolki. herbtke koperkowa synek pije...
        • ezrapound Re: gripe water 18.10.05, 21:04
          Kupujesz w każdej aptece, to jest taki słodko-słodki syropek z intensywnym
          wyciągiem z kopru włoskiego, można podawać dziecku łyżeczką albo zakraplaczem
          (dawkowanie na opakowaniu), cena to zdaje się około 17 zł za dużą butlę, która
          starczy na długo.
          • roozyczka3 Re: gripe water 18.10.05, 22:52
            Kupujesz w aptece, koszt około 16 zł za butelke. Podaje się 6 razy na dobę
            przed jedzeniem po jednej łyżeczce. Butelka starcza mi na 3 tygodnie. Malutkiej
            podawałam na wzdęcia Infacol, Bobotic, ale Gripe Water sprawdziła się
            najbardziej. Zaczęłam ja podawać córci od momentu gdy skończyła 4 tygodnie i
            teraz o kolkach już zapomniałam. Martula ma 8 tygodni. Pozdrawiam wszystkie
            mamusie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka