kiszeczka 18.10.05, 12:31 napiszcie mi prosze coś na temat tego specyfiku. Jakie ma działanie itp. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roozyczka3 Re: gripe water 18.10.05, 12:39 To inaczej woda koperkowa, usuwa gazy trawienne u niemowląt. pomaga również w pozbyciu się bólów brzuszka. Łagodzi niepokój, który nie pozwala spać maluszkowi. Pomaga również na czkawkę. Moja żabcia ma 2 miesiące, stosujemy ją codziennie począwszy od 3 tygodnia życia i bóle brzuszka odeszły w zapomnienie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnesza Re: gripe water 18.10.05, 15:29 Dla mojej corki w momencie boli kolkowych byl nieoceniony. Dzialal od razu. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
anqa1977 Re: gripe water 18.10.05, 15:30 Taniej i równie dobrze działa zwykły koper włoski w saszetkach, pije go mama a prykają oboje i mają sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
pdj Re: gripe water 18.10.05, 20:33 Jest to woda koperkowa, ktora mojej coreczce pozwolila ukoic bol zwiazany z kolka-uwalnia gazy i ma dzialanie uspokajajace Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: gripe water 18.10.05, 20:36 jestem zielona mama. powiedzcie gdzie ti kupic... apteka? ile kosztuje? jak czesto sie daje i w jakich ilosciach? jestem na etapie zmiany mleka nan1 na nanHA1, wlasnie przez bole brzuszka/kolki. herbtke koperkowa synek pije... Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound Re: gripe water 18.10.05, 21:04 Kupujesz w każdej aptece, to jest taki słodko-słodki syropek z intensywnym wyciągiem z kopru włoskiego, można podawać dziecku łyżeczką albo zakraplaczem (dawkowanie na opakowaniu), cena to zdaje się około 17 zł za dużą butlę, która starczy na długo. Odpowiedz Link Zgłoś
roozyczka3 Re: gripe water 18.10.05, 22:52 Kupujesz w aptece, koszt około 16 zł za butelke. Podaje się 6 razy na dobę przed jedzeniem po jednej łyżeczce. Butelka starcza mi na 3 tygodnie. Malutkiej podawałam na wzdęcia Infacol, Bobotic, ale Gripe Water sprawdziła się najbardziej. Zaczęłam ja podawać córci od momentu gdy skończyła 4 tygodnie i teraz o kolkach już zapomniałam. Martula ma 8 tygodni. Pozdrawiam wszystkie mamusie Odpowiedz Link Zgłoś