ewalisza 21.10.05, 11:48 mój syn ma ładne uszy (nie odstają). ostatnio zauważyłam że podczas snu zwija mu się uszko. rusza głoówką więc nie mogę upilnować aby mu się nie zaijałao. może y macie jakieś sposoby EWA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreola7 Re: jak uniknąć odstajacego ucha 21.10.05, 12:29 Nie wiem ile ma Twój synek,ale jedyne rozwiązanie jakie widzę to spanie w "leciutkiej" czapeczce, jeżeli jest starszy to może jakaś opaseczka, którą się stosuje jak już maluch ma odstające uszko czy uszka (do noszenia w ciągu dnia). Poza tym z tym zawijaniem uszka podczas snu to jeszcze się pewnie zmieni z tysiąc razy, moja mała też zawijała sobie uszko, jedno lub drugie, przez jakiś krótki czas, jak była malutka, teraz ma 9 mies. i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
kasianosarzewska Re: jak uniknąć odstajacego ucha 21.10.05, 21:40 Cześć Ewcia Poli tez sie zawijaja uszka, w dziń tego pilnujemy, staramy sie i w razie czego poprawiamy a w nocy śpi w cienkiej czapeczce (zreszta oliwkuję jej jeszcze główke i dlatego ta czapeczka). A jak tam Wojtuś??? Odpowiedz Link Zgłoś