monikat4 09.11.05, 08:57 Moje dziecko chrapie w nocy,czy waszym tez sie to zdarza?Czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikat4 Re: Chrapanie 09.11.05, 09:26 A mozliwy jest przerost 3 migdalaka u 10 miesiecznego dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
maluszek1 Re: Chrapanie 09.11.05, 23:27 byłam dziś z moją 10 tygodniową córką u laryngologa (kontrola po zapaleniu uszu). na koniec wizyty powiedział nam, ze jakby mała zaczęła chrapać powinniśmy zgłosić się ponownie do laryngologa. może to warto się skonsultować? Odpowiedz Link Zgłoś
youngeva Re: Chrapanie 09.11.05, 23:32 a w jakim wieku sa wasze dzieci? nasz 8 tygodniowy ma wieczna sapke, nosek czysty, lekarz mowi,z e wszytsko w porzadku, ale mi sie nie podoba to chrapanie i sapanie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gosiiik Re: Chrapanie 10.11.05, 01:09 sapka, chrapane u mojego znaczą wiotkośc krtani, czyli nie w pełni wykształcone mięśnie krtani. Nic grożnego ma sie skończyc około 1 roku życia.Dodam ze masły ma juz 8 mies i coraz rzadziej chrapie.laryngolog potwierdził opinie pediatry Odpowiedz Link Zgłoś
jabl_moni Re: Chrapanie 13.11.05, 16:50 mi lekarz pediatra powiedział,że to minie - mój synek ma 3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś