mamaklara Re: blizby po zadrapaniach 18.11.05, 12:22 witam czy po zadrapaniach paznokciami zostają blizny moja córecka tak mocno się podrapała juz gdzieś twa tygonie temu dosyc głęboko na policzku i nadal jest taki rowek głęboki slad po tym zadrapaniu? czy to zniknie? Odpowiedz Link Zgłoś
dariaza Re: blizby po zadrapaniach 18.11.05, 12:42 moja Malutka strasznie się drapała zaraz po urodzeniu. Teraz ma 6tygodni i kilka maleńkich blizn pozostało, ale mam nadzieje, że jak jej skóra zrobi się grubsza to to wszystko zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda271 Re: blizby po zadrapaniach 18.11.05, 14:16 moja malutka też się tak mocno zadrapala ponad miesiąc temu i do dzisiaj ma dwie takie dziurki i też się tym strasznie gryzę ,pani doktor powiedziala że powinno to zniknąć ale ja tam nie jestem taka pewna,od tej pory co drugi dzień podcinam jej paznokietki pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
magaol Re: blizby po zadrapaniach 18.11.05, 14:23 Niestety,ale te blizny bardzo dlugo zostaja.Moja corka zadrapala sie na policzku juz 8 miesiecy temu i blizne ma nadal.Na przedramieniu zadrapala ja kiedys(1,5roku temu)babcia ratujac przed upadkiem i jeszcze ma blizne ale juz mniej widoczna.Mam nadzieje ze ta na policzku tez zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś