Dodaj do ulubionych

ile kupek??

06.12.05, 21:09
Moja Maja robiła często kupki - prawie za każdym razem była przy zmianie
pampersa. Po 1,5 -ca przestała robić- i po 4 dniach i podaniu czopka -
wyskoczyła. Teraz znowu od 2 dni nic. Dodam, że nie zmieniłam diety - niczego
nie zjadłam, karmię piersią i nie jem mleka.

Ile wasze maleństwa robią kupek??????
Obserwuj wątek
    • gusia210 Re: ile kupek?? 06.12.05, 21:16
      niemowle na piersi moze nie robic nawet tydzien lub robic kupke i 5 razy
      dziennie,moj maly tez tak mial ale dalam mu czopek dopiero po tydodniu.Dopoki
      nie placze z bolu brzuszka wszystko jest ok.Zmienilo sie to jak wprowadzilam mu
      jablko i inne dania i teraz robi znowu codziennie(6 miesiecy)
    • justysia98 Re: ile kupek?? 06.12.05, 21:25
      nie martw sie ja mialam to samo zaczelo sie gdy podawalam malej wit d3 ale z
      czasem to sie unormowalo potrafila nie robic kupki przez 8 dni jezeli karmisz
      piersia to takie zjawisko jest normalne chyba ze dziecko zacznie sie prezyc i
      bedzie je bolal brzuszek to wtedy idz do lekarza
      • elf1977 Re: ile kupek?? 07.12.05, 08:57
        Moja mała robiła kilka razy dziennie i nagle zaczęła robić raz na 4 dni, też
        się martwiłam, ale lekarka powiedziała, że na piersi to normalne i że jak się
        nie męczy, to w porządku. Przyzwyczaiłam się, a teraz po wprowadzeniu nowych
        pokarmów, robi raz na 2 dni. Sprawdź, czy się nie męczy przy wypróżnianiu, czy
        kupki nie są zbite, jeśli nie, to wszystko powinno być ok.
        • agikom a co z kupkami u kilkunastodniowych maluchów?? 07.12.05, 09:20
          Moj 2 tygodniowy synek robił kupke przecietnie co 6 godzin. Wczoraj zaczał sie problem,widzialm ze sie wciaz prezy i mial nawet przez to chyba problem z zasnieciem,budzil sie w nocy czesciej(ale ogolnie nie plakał).czekalismy a kupke,w koncu zrobił po 18 godiznach(normalna konsystencja),ale dzis znów mineło juz 12 godizn a on nic?jak czesto kupki robia takie kilkunastodniowe maluchy?martwie sie ze chlopczyk sie meczysad
          • elf1977 Re: a co z kupkami u kilkunastodniowych maluchów? 07.12.05, 10:46
            Kilkunastodniowe najczęściej co karmienie, ale też mogą być odstępstwa. Jak
            widocznie się męczy, lepiej iść do lekarza, po co narażać go na ból?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka