eniunia 28.01.06, 08:15 Mój roczny synek ma czerwone plamki, niby krostki na penisie. Macie moze jakiś sposób czy jechać teraz na pogotowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna9920 Re: Krostki ? 28.01.06, 09:25 z pogotowiem to sie wstrzymaj.masz moze maśc neomycynowa? Odpowiedz Link Zgłoś
beti605 Re: Krostki ? 28.01.06, 09:45 Wstrzymaj się z tym pogotowiem, mój syn też tak ma jak za długo w pampersie poleżał. Pewnie po nocy w pampersie wyskoczyły, nie martw się niektóre dzieci mają bardziej wrażliwą skórę również na penisie. Wystarczy częściej zmieniać pieluchy i samo zniknie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Krostki ? 28.01.06, 11:09 daj spokój, przemyj mu to szarym mydłem (albo zwykłym mydłem), zrób przymoczkę w torebki rumianku, posmaruj jakimś kremem typu sudocrem albo alantan i poczekaj az zejdzie. To pewnie lekkie odparzenia, mój ma to co tydzień - dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
eniunia Re: Krostki ? 28.01.06, 11:23 Dzięki. Przestraszyłam sie ale jak widzę nie było po co.Kupię tą maść neomacynową moze zejdzie. Dzieki Wam jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś