iza9919 07.02.06, 12:09 Drogie emamy proszę napiszcie mi czy to można stosować dla dzieci z alergią pokarmową?Mój maluszek nie chce jeść kaszek(ani ryżowych ani kukurydzianych), więc może Sinlac? Co to właściwie jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anias29 Re: Sinlac 07.02.06, 12:38 Proszę, tu są dokładne informacje: www.nestle.pl/dziecko/ Kliknij na produkty i znajdź sinlac. Odpowiedz Link Zgłoś
yagga1 Re: Sinlac 07.02.06, 15:04 mój alergik to bardzo lubi, dodaję do owoców. Ale - chociaż wcześniej baaardzo chętnie jadł pierwsze wprowadzane jarzynki - odkąd poznał smak Sinlacu, odrobinę mniej smakują mu rzeczy mniej słodkie, typu zupki. Odpowiedz Link Zgłoś
viola75 Re: Sinlac 07.02.06, 15:24 Ja dzisiaj dałam mojemy synkowi Sinlac pierwszy raz. I polykał go w takim tempie, ze byłam zdziwiona, bo kaszki wszelkiego rodzaju jadł niechętnie. Zobaczymy jak będzie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
czudna Re: Sinlac 07.02.06, 18:02 Mój Mały Alergik (7 m) wcina Sinlac dwa razy dziennie,choć do innych kaszek nadal nie mogę go przekonać. Jest to cudna odskocznia smakowa po gorzkim Nutramigenie.Jesteśmy zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: Sinlac 07.02.06, 18:40 hej moja julka ma skazę białkową...jadła sinlac-bardzo jej smakował i wszystko było ok ale niestety sie na niego nie uczuliła Mam nadzieje, ze u ciebie bedzie wszystko oki Podrawiam, Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1976 Re: Sinlac 07.02.06, 18:41 Mój Igor też bardzo lubi Sinlac, nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale po tym jak mu pierwszy raz jakieś dwa tygodnie podałam sinlac zaczął przesypiać ku mojej radości całe noce. Odpowiedz Link Zgłoś