ewa206 09.02.06, 23:05 mam w piersi mleko ,od ciazy minelo pol roku , malego karmilam 6 tyg co to moze oznaczac????..... blagam nie piszcie ze ciaza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: MLECZKO !!!!!!!!!!!!!!! NIE!!!! 09.02.06, 23:33 A był już czas że nie było pokarmu? Bo jak tak, to może i ciąża. ALe jeśli był dotąd - albo nie sprawdzałaś - to może sobie być. Kiedys leżałam w szpitalu (na pulmunologii) z panią, która opowiadała, ze dziecko miało 14 lat i jeszcze miała resztki mleka i dopiero się lekarz za głowę złapał jak sie kiedys zgadało i dostała leki zatrzymujące. No faktycznie, kilkanascie lat to cos nie teges, ale kilka miesiecy - norma. Wiesz, na wypadek gdybyś bardzo cchiała, mogłabys z tych kropel rozkręcic laktację na nowo ;-DD Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: MLECZKO !!!!!!!!!!!!!!! NIE!!!! 09.02.06, 23:35 Ja skończyłam karmienie piersią 5,5 m-ca temu a nadal po uciśnięciu brodawki pojawia się maleńka kropelka - to ponoć norma (o ile pokarm jest cały czas, a nie że znikł i teraz się pojawił ponownie!). I proszę, nie pisz wielkimi literami, to oznacza krzyk. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: MLECZKO !!!!!!!!!!!!!!! NIE!!!! 09.02.06, 23:36 Zaparszam z tym problemem na Zdrowie Kobiety forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=216 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś